Sportfogadás tippek: AC Milan - PSV

2013-08-28
Tegnap 5 csapat már felkerült a BL főtáblájára, ma estére pedig véglegessé válik a mezőny. A Milan és a PSV 1-1-ről indul, vagyis semmi sem dőlt még el!

AC Milan - PSV

Tipp: AC Milan

Odds: 1.62

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Múlthéten az Eindhoven és a Milan kiegyenlített találkozót játszott egymással. A PSV próbálkozott többet, de a Milan tudatosan játszotta azt, amit. El Shaarawy góljára Matavz válaszolt, igazságos eredmény volt a döntetlen. Az olaszok lőttek gólt idegenben (ezért mentek), így talán egy picikét ők az esélyesebbek a továbbjutásra.

Persze nem csak ezért, hisz a rutin is az ő oldalukon áll. A PSV-nek megvolt az esélye, hogy hazai pályán előnyt csikarjon ki, de nem jött össze. Tényleg küzdöttek becsülettel, de nem jött össze.

Ma már egy teljesen másik meccset fogunk látni, a piros-fekete mezesek nem fognak visszaállni teljesen. Allegriéknek nagyon fontos ez a találkozó, a hétvégi Verona elleni nyitómeccset is beáldozták a BL érdekeit előtérbe helyezve. Látszott azon a találkozón, hogy mindenki erre a mai találkozóra koncentrál, mintha a gólokkal is tartalékoltak volna.

Tavaly az AC Milan nagyon mélyről jött fel a bajnokságban, de kiharcolták a BL részvételt. Nem fognak elbukni itt az utolsó métereken. A Milan tipikusan az a csapat, amelyik ha botladozik is a bajnokságban, a BL-ben mindig tudnak pozitív meglepetést okozni.

Így lesz ez ma is, kijön a két csapat rutinja közötti különbség. A PSV egy csikócsapat, és lehet, hogy övék a jövő, de ma nagyon érződni fog rajtuk a rutintalanság.

Sérültek, eltiltottak, nem igazán vannak a kulcsjátékosok között, tehát aki játszott az odavágón, vélhetően ma is pályára lép majd.

A mi tippünk az, hogy a Milan továbbmegy, a PSV-nak pedig marad az Európa Liga!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,