Sportfogadás tippek: Manchester City - Napoli

2017-10-16
Átugorjuk a hétfői napot, jöjjön egyből egy keddi BL-mérkőzés. Az, amelyik a leggólgazdagabbnak ígérkezik!

Manchester City - Napoli

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.95

Kezdés: kedd, 20:45

 

Az F csoportban a Manchester City favorithoz méltó módon kezdett, mindkét meccsét megnyerte. A Feyenoordot idegenben focizta le, és nyert 4-0-ra, otthon pedig a Sahtart sikerült megverni 2-0 arányban. Jól játszik a City, és ez igaz a PL meccsekre is. Hétvégén például a Stoke ellen játszott egy 7-2-es találkozót. A City veretlen a Premiershipben is, sőt mit veretlen, nem egy nagy arányú győzelmet aratott idén. A Liverpool ellen 5-0, Watford ellen 6-0, Crystal Palace ellen 5-0, legutóbb pedig 7-2 a Stoke ellen. Kijött a lépés Guardiola együttesének, hét gólt lőni a Premiershipben az nem mindennapi teljesítmény. A Man. City a Stoke ellen 79%-ban birtokolta a labdát, 20 lövési kísérletből 11 talált kaput, amiből született hét gól. Elképszető!

Ami a Napolit illeti, a BL-ben egy zakó mellett egy győzelme van idén. A Sahtartól 2-1-re kikapott, a Feyenoordot megverte 3-1-re. Könnyen lehet, hogy most jön egy 4-1-es meccs. Egyébként a Napoli a Serie A-ban hasít, hétvégén megverte az AS Roma együttesét, és a Man. Cityhez hasonlóan saját bajnokságában a Napoli is elég sűrűn megszórja ellenfeleit. Hamsikék az utolsó 7 bajnokijukból 6-ot hoztak le úgy, hogy minimum hármat lőttek! Például sikerült idegenben négyet vágni annak a Laziónak, amely hétvégén megverte a Juventust.

Két igazi gólgyáros együttes csap össze, ráadásul egy-két játékost kivéve mindkét együttes teljes kerettel vág neki ennek az összecsapásnak. Mindkét együttes kirobbanó formában van, ontják a gólokat, ha valahol, akkor itt igazi gólzáporra lehet számítani. Ahhoz képest, hogy mennyire góldús találkozóak tűnik, egyelőre még az odds is egész pofás. Az unibetnél 1.95-ös szorzót kapunk, ha legalább négy gól születik a meccsen. Persze ahogy az várni lehet, ez a szorzó kedd estig akár 1.80-ra is lemehet. Két támadó felfogású együttes, tele kreatív játékossal, lesz itt minden, csak gólínség nem!

Címkék: sportfogadás, tipp,