Sportfogadás tippek: Leganes - Barcelona

2017-11-16
Hétvégén már ismét a klubfocié a főszerep, beindul az élet a legnagyobb pontvadászatokban. Egyik-másik 'sztárcsapat' biztosan botlani fog, kíváncsian várjuk a Barca köztük lesz-e?

Leganés - Barcelona

Online sportfogadás tipp: Gólt szerez a Leganés

Bet365 odds: 1.90

Kezdés: szombat, 16:15

 

Ha a tabellára nézünk, azt látjuk, hogy az FC Barcelona veretlenül vezeti a 2017/18-as kiírást. Egy iksz mellett 10 győzelem, így a második helyen tanyázó Valenciát 4, a madridi fő riválisokat 8 ponttal előzi meg a katalán együttes.

Ugyanakkor saját szintjén a Leganés legalább annyira jól áll, mint áll a Barca. A madridi 'kis' csapat olyan riválisokat előz meg egyelőre, mint a Celta Vigo vagy a Bilbao. A Leganés a 9. helyen áll, és bizony kemény diónak számít. Otthon meg főleg, hisz öt hazai meccsét nézve 2-2-1 a mérlege, de ami ennél is aggasztóbb például a Barca számára, hogy az öt meccsből csak azon egyen kapott gólt, amikor vereséget szenvedett.

Szóval nem vár könnyű meccs a katalánokra, ráadásul egy esetleges botlás mellett szól, hogy a meccs szombaton 16:15-től lesz, márpedig pont ez az az időpont, amikor a Blaugrana a legváratlanabb pillanatokban kap ki mondjuk 1-0-ra. Ráadásul idegenben lesz a mérkőzés, és FIFA játéknapok után, ami szintén nem szokott ízleni Messiéknek.

Ráaadásul a Leganésnek volt bőven ideje, hogy feltöltődjön, hogy felkészüljön a Barcára. Sőt a katalán együttesre majd egy BL-meccs is vár a következő héten, nem biztos, hogy kellőképp sikerült felkészülni a Leganés ellen. Egyébként sem egy elveszett csapat a madridi, és ha megnézzük, az előző, újonc évében is oda-vissza lőtt gólt a Barcelona elleni meccseken, amit azért kevés csapat mondhat el. Megvannak azok a focisták, akik majd bohócot csinálhat egy-két alkalommal a Blaugrana védelméből, Szymanovski, Beauvue, Eraso vagy El Zhar nem egy elveszett gyerek, és igazából ezzel a 9. hellyel azt is elérte a Leganés, hogy egy ilyen meccsen, ahol csak nyerhet, kellő önbizalommal, ám görcs nélkül lépjen pályára. A tippünk tehát az, ha nyer is a Barca, valószínűleg most sem ússza meg kapott dugó nélkül a Leganés elleni mérkőzést.

Címkék: sportfogadás, tipp,