Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Real Madrid

2017-09-17
Három bajnokijából csak egyet nyert meg a Real Madrid, és könnyen lehet, hogy vasárnap este sem sikerül majd győzni. Ronaldo, Marcelo és Benzema nélkül nem lesz egyszerű.

Real Sociedad - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Gólt szerez a Real Sociedad

TippmixPro odds: 1.30

Kezdés: vasárnap 20:45

 

Úgy néz ki, ez a hétvége itt a fortunaweben a kis oddsokról szól. Szombaton az Atletico Madrid győzelmére tippeltünk, és ha gálát nem is hozott a meccs, az Atleti nyert, a tipp pedig jött. Reméljük, hogy jön vasárnap is.

Szóval a Real Madrid nagyon megverte a Barcát még a szezon előtti Szuperkupa meccseken, aztán mintha jól is lakott volna. Végül is valahol érthető. Ugyanakkor a Szuperkupa meccsek után a Barca minden fronton 100%-os, míg a Real Madrid nagyon beragadt a LaLiga rajtnál. A Valencia elleni iksz még nem is gáz, viszont a Levante elleni igenis az, ráadásul hazai pályán sikerült belenézni. Bőven vereséggel ért fel, a Levante nem az a csapat, amely meg szokta tréfálni a nagyokat. Ronaldo még eltiltott, de ugyanígy eltiltott Marcelo, valamint nem léphet pályára Benzema sem, aki pedig sérült. Moratát nyáron eladta a Madrid a Chelsea-nek, és Kovacic is kidőlt, ami azért rossz dolog, mert így a középpályások közül senki sem pihenhet. Márpedig mind fáradt, Casemiro, Kroos és Modric sem annyira fitt. Theo Hernandez a Levante ellen sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz, így valószínűleg nem is ő, hanem Nacho pótolja majd Marcelót.

Nem az igazi a Madrid, és bár 3-0-ra elkalapálta az APOEL-t a BL-ben, ott sem mutatott igazán jó teljesítményt. Ellenben a Real Sociedaddal, amely az Európa Ligában 4-0-ra verte a Rosenborgot, és megnyerte mindhárom idei bajnokiját is. Legalább három gólig minden meccsén eljutott a Sociedad, ami nem semmi. Pedig játszott idegenben a Depor és a Celta ellen, valamint fogadta a Villarreeal együttesét.

Szóval nem aprózza el a Sociedad, így mi másra tippelnénk, mint arra, hogy legalább egyszer a Real Madrid ellen is betalál. Ugye a Blancók nem játszhatnak ikszre, hogy is tehetnék, miközben a Barca hasít. A Sociedadnak meg mikor legyen ekkora önbizalma, ha nem ebben az időszakban, amikor minden sül. Otthon amúgy sem szoktak alibi focit játszani Zurutuzáék, szóval biztosak lehetünk benne, hogy az eddig 100%-ois Sociedad nyerni akar a Real Madrid ellen. Ezzel pedig alighanem nagy szolgálatot tenne az északi együttes pl. a Barcának meg az Atletinek is, de a legfontosabb, hogy a Sociedad maradna 100%-os.

A Sacristán csapata bomba formában, a Real Madrid pedig saját szintjén vergődik. Az előző idényben a baszk együttes nem lőtt gólt a Real Madridnak, ám könnyen lehet, hogy most többször is mattolva lesz Keilor Navas.

Címkék: sportfogadás, tipp,