Sportfogadás tippek: Manchester United - Wolfsburg

2015-09-30
Tegnap vért izzadhattunk, kicsit szorosabb volt a Baku United-Nacional meccs, mint azt hittük, de jött a tipp, és végül is ez a lényeg. Ma már mi is BL-ből választunk, nézzük is gyorsan, hogy melyik találkozóról, és mire fogadunk!

Man. United - Wolfsburg

Tipp: kapura lövések száma: 9.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: szerda 20:45

 

Ami azt illeti, az unibet nem aprózza el a BL-t, ebben a pillanatban 3206 opcióra fogadhatunk ennél a fogadóirodánál. A mi meccsünkre 295 opció közül választhatunk, nem nehéz kedvünkre való tippet találni. Itt van pl. rögtön a lesek száma 3.5 felett opció, minden meccsen vakon lehet húzni, így itt is. Simán lesre futnak 5-6 alkalommal a támadók, lesz egy-két les-szituáció pontrúgásnál is. Az 1.60-as odds arra, hogy 3.5-nél többször állítja meg a spori a játékot les miatt, egyből egy játszható tipp!

Aztán itt van egy másik statisztikai tipp. A kaput eltaláló lövések száma szerintünk 9.5-nél több lesz, azaz minimum 10 kaput eltaláló lövést látunk majd ezen az összecsapáson!

Az UEFA statisztikusai szigorúak, nem írnak be minden kis kapura gurított labdát, de így is össze kell jönnie a 10-nek.

Ugye a Man. United blamával indított, kikapott a PSV elleni találkozón Eindhovenben. Az Old Traffordon kötelező a javítás! Bátor, gólra törő játékkal kell pályára lépni, és nyerni! Persze lesz ellenfél is a pályán, a Wolfsburg német csapat, így nem lehet leírni még akkor sem, ha volt már jobb formában is Hecking együttese.

A PSV ellen idegenben 5 kaput eltaláló lövése volt a Unitednek, otthon ennél több kell. Akár kétszer is több. A Wolfsburg a CSZKA ellen tudott nyerni, igaz, hogy csak egy gólt lőttek, de a kísérletek számával nem volt gond, a 15 kísérletből 7 kaput is talált, a durván 50 % pedig jónak számít.

A Wolfsburg ma kontrákra fog játszani, abban pedig nem rossz. Vierinha és Knoche is sérült, így a védelem jobb szélén Trasch játszik majd. Neki nem lesz könnyű estéje, Depay-t kéne semlegesíteni...Naldonak és Dantének sem ez lesz a legnyugodtabb estéje, Rooney és Martial két olyan támadó, akik nem kicsit érzik a kaput! A Vörös Ördögök nyomás alatt játszanak majd, győzelmi kényszerben, így elég egyértelmű, hogy minden helyzetből tüzelnek majd. Ráadásul sem Rooney, sem Martial, sem Depay nem szívbajos, ha lövőhelyzetbe kerülnek, tüzelni fognak!

Persze a Wolfsburgot sem kell félteni. Dosték is tudják, hogy lövésből lesz a gól, a Wolfsburg pedig arra figyelni fog, hogy gyors kontráit lövéssel fejezze be, és ne adja el a labdát, hogy a Man. U. vissza tudjon támadni. Jobb tehát egy félre sikerült lövés, mint egy olyan támadás, amit a United rendezetlen védelemre vezet. Ott lesz a németek kezdőjében Arnold, aki szintén képes 25-30 méterről is óriási lövéseket megereszteni, egy-két jobb próbálkozása ma is biztosan lesz. Naldo szabadrúgás-specialista, de fejjátéka sem elhanyagolható. Az meg rég nem igaz már, hogy angol csapatok ellen pontrúgásból nehéz gólt szerezni.

Vélhetően a United irányít majd, de eddig ez a BL-kiírás nem az angol csapatokról szól. A Premiership és a Bundesliga sem a lötyögős tempóról híres, itt egymást érik majd az akciók, és lesz ugyan egy-két olyan lövés, amin csak mosolygunk (vagy épp bosszankodunk), de azért minimum 10 löket kaput talál majd. Aztán hogy hány kaput eltaláló lövésből lesz gól, az már részletkérdés.

A mérkőzést egyébként Kassai Viktor vezeti, Ring és Tóth lesz a két asszisztens, az alapvonaloknál Bognár és Farkas tevékenykedik majd! Reméljük, hogy nem róluk fog szólni a meccs!

Címkék: sportfogadás, tipp,