Sportfogadás tippek: Podravka Koprivnica - Thüringer

2015-10-23
Péntek van, mégis egy vasárnapi tippet hozunk. Ezt kell tennünk, hisz a kinézett odds csökkenésnek indult, és amúgy sem volt túl magas. Ettől függetlenül így is akad benne érték bőven! Miért is?

Podravka Koprivnica - Thüringer

(női kézi BL)

Tipp: Thüringer nyer

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 17:25

 

A Thüringer HC az első meccsén döntetlent játszott a csoport favoritjának tartott francia Fleury csapatával. Az az iksz jó is, meg nem is, otthon minden bizonnyal nyerni szerettek volna a németek. Egy pontot máris elveszítettek, nem férne bele, hogy a második meccsen se húzzák be mindkét pontot Wohlboldék. A Thüringer nem egy rossz csapat, és az esélyesebb Fleury ellen azért az iksz még értékes kis eredmény lehet a végén.

A Fleury és a Thüringer mellett a Fradi és a Podravka van még ebben a négyesben. Ez a két együttes találkozott az első körben, és bizony láthattuk is, ahogy az FTC kivégzi a Koprivnicát. A végeredmény 28-16 lett a Fradi javára. Már az első 10-15 percben eldőlt a meccs, a Koprivnica képtelen volt komolyabb erőkifejtésre. 13-5 volt a félidő, a Fradi védekezése jól működött, Szikora remekül védett. Támadásban azért döcögött a Fradi játéka is, de belefért. A horvátok rendre csak szabálytalankodni tudtak, 8 hetest is dobhatott a zöld mezes FTC, és a 8-ból hetet a helyére is küldött a Fradi, többségét a 7 gólig jutó Szekerczés. A végeredmény 28-16 lett, de támadásban a magyar együttes sem volt jobb átlagosnál, és a 2. félidőben, amikor már régen zsebben volt a meccs, lazult a védekezés is. Ha Szucsánszkiék végig komolyan veszik ezt az összecsapást, és végig koncentrálnak, 20 gól lazán lehetett volna közte.

Meg kell állapítanunk, hogy a horvát Podravkát ebben a csoportban minden ellenfele oda-vissza megveri. A védekezése a német együttesnek is rendben lesz, és bizony támadásban sem rosszak a csajok, ha a Fleurynek 27-et dobtak. Az első kör alapján nyugodtan kijelenthető, hogy ezt a Podravka-Thüringer meccset a vendégek nyerik. Hogy két-három góllal, vagy többel, az részletkérdés, itt a győzelem a fontos, az pedig a németeké lesz. Ez a Koprivnica nem igazán üti meg a Bajnokok Ligája szintjét, ami egyértelműen annak köszenhető, hogy nyáron a négy legjobbja távozott, pótolni őket nem sikerült. Így azért érthető, hogy miért is esett össze a Podravka.

Címkék: sportfogadás, tipp,