Sportfogadás tippek: Győri ETO KC - Buducnost Podgorica

2016-01-09
A női kézilabda BL szombaton ismét új lendületet vesz, jönnek a második csoportkör meccsei. A szombati nap legnagyobb rangadója a végső győzelemre is esélyes Győr és a Buducnost összecsapása.

Győri ETO KC - Buducnost

Tipp: X2

Odds: 1.66

Iroda: unibet

Kezdés: szombat, 16:00

 

Ida Alstad a szezon végéig biztosan Győrben játszik, Löke még egy évet aláírt. Mörk érkezéséről tudunk, Grimsbö is itt játszik, mint ahogy Sulland is. Nagyjából a fél norvég válogatott játszik Győrben, vagy Mörk esetében fog.

Ettől függetlenül a helyzet mégsem rózsás, hisz Alstad aligha épült be ennyire rövid idő alatt. Sajnos, vagy nem sajnos de a Győr már nem az a sérthetetlen együttes, mint a korábbi években. A Fradi pl. többször megverte, és Midtjylland elleni BL meccs is megmutatta, sebezhető az ETO. Amorim a térdműtéte után talán sosem lesz 100%-os őt azért viszi a szíve. De Tomori és Görbicz kiesése nagy gond, és a legutóbbi bajnokit Kovacsics Anikó is kihagyta.

Félreértés ne essék, nagyon jó kis csapat a Győr, de messze nem sebezhetetlen. A Buducnost sem az, de nem véletlenül tartják a fogadóirodák a legnagyobb esélyesnek a BL-győzelemre. A montenegrói válogatott magja itt játszik, Knezevic, Bulatovic, Lazovic, Mehmedovic, Petrovic, Jaukovic, aztán nem mellesleg a világbajnokság gólkirálynője és MVP-je, Neagu is itt kézizik. a vb után a tunéziai Abdallát leigazolták kapus posztra, szóval nincs már lyuksa poszt a Buducnostban, ráadásul hogy a beállót is megemlítsük, Cvijic teljesít szolgálatot azon a poszton.

Jobb most a Buducnost, ezt el kell fogadni.

Címkék: sportfogadás, tipp,