Sportfogadás tippek: Svédország - Szlovénia

2017-12-10
A női kézi vb-n a svéd válogatott alaposan ráijesztett a szurkolóira, de a kezdeti kisiklás után sínre került az a mozdony.

Svédország - Szlovénia

Online sportfogadás tipp: Svédország eljut minimum 30 lőtt gólig

Bet365 odds 1.75

Kezdés: vasárnap, 20:30

 

A svéd válogatott rögtön belenézett egy pofonba, Lengyelország ellen sikerült kikapni az első körben. Attól a lengyel csapattól, amely aztán tovább sem jutott. Talán a svédek ott tértek magukhoz. míg a lengyelek nagyon elkényelmesedtek? Lehet.

Svédország aztán megvert minket, de a cseheket és az argentinokat sem kímélte, majd a csoport döntőjében a sebezhetetlennek tűnő Norvégiát is legyőzte. Így kapta meg azt a Szlovéniát, amely a legkellemesebb ellenfél, amely a keresztcsoportból jöhetett.

A szlovének hiába verték meg a franciákat, majd még Angolát és Paraguay-t is, a hat pont ellenére csak a csoportjuk 4. helyén végeztek. Spanyolország és Románia ellen is kikaptak 33-26 és 31-28 arányban. Egyértelműen Ana Gros az együttes vezére, jelenleg a góllövőlista élén áll 39 góllal, nagyjából csapata minden 3. gólját ő lövi. A svédek is tudják ezt, szóval próbálják majd Gros játékát redukálni, és maximum 5-6 gólon tartani.

Egyébként a szlovén együttes nem játszik lassú kézit, és a gyors tempó a svédekre is jellemző. Gulldénék ráadásul egy Norvégia elleni siker után valószínűleg kellő önbizalommal lépnek majd pályára, ráadásul az említett Gulldén is egyre jobb formába kerül. Egyébként a sárga-kékek csak ellenünk nem értek el legalább 30 gólt, de jól tudjuk, nálunk azért két remek kapus van a keretben. Viszont Argentína ellen 38-ig jutottak, a csehek ellen 36-ot szórtak, de a lengyelek ellen is eljutottak 30 lőtt gólig a vereség ellenére. Norvégia ellen 31-et lőttek Gulldénék, szóval van gól ebben a csapatban bőven.

A tippünk az, hogy a svéd együttes Szlovénia ellen sem marad 30 lőtt gól alatt.

Címkék: sportfogadás, tipp,