Sportfogadás tippek: Valencia - Malaga

2017-09-18
Hétközi fordulót rendeznek a LaLigában (is), ezért a hét első napján egy keddi mérkőzésről hozunk tippet. A Valencia-Malaga találkozón vélhetően nem szép foci kerül előtérbe, de ebből is lehet profitálni

Valencia - Malaga

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 alatt

TippmixPro odds: 1.40

Kezdés: kedd, 20:00

 

Az ötödik fordulót a Valencia-Malaga meccs nyitja. Sok pihenője nem volt a csapatoknak, szombat után kedden már ismét bajnokit kell játszani.

A Valencia még veretlen, ami szép teljesítmény, hisz a sorsolás keményre sikerült. A Denevéresek viszont sem az Atletico, sem a Real Madrid ellen nem kaptak ki, igaz, nem is nyertek. Parejóék a Real Madrid ellen játszott egy gólgazdag 2-2-őt, azon kívül 1-0-ás siker a Las Palmas ellen, 0-0 az Atleti ellen és hétvégén 1-1 a derbin a Levante ellen. Ha Real Madrid elleni 2-2-őt kivesszük a pakliból, csupa-csupa gólszegény találkozót látunk.

A Malaga nagyon nagy bajban van, mert amíg a Valencia veretlen, addig a Malaga nyeretlen. Sőt még egy dönttetlent sem sikerült összekaparni eddig, négy meccsből mind a négyet elveszítette az andalúz együttes. A négy meccsből egy volt olyan, ahol egynél több gól született, a Las Palmas verte el a Malagát 3-1 arányban. Ezen a zakón kívül három darab 1-0-ás vereséget könyveltek el Rosalesék. Pocsékul rajtolt a Malaga, négy meccsen összesen egy gólt sikerült összehozni. Ugyanakkor a Las Palmas elleni 3-1-et kivéve a védekezés annyira nem tragikus, például a hétvégi Atletico elleni fellépést is sikerült egy bekapott góllal megúszni. A csapat védekezése azért nem tragikus, de az előrejáték annál inkább. Aztán az sem segít, hogy szombaton és majd kedden is idegenben kell játszani. Valószínű, hogy az andalúz együttes már egy döntetlennek is tudna örülni. Mivel nem nagyon van támadójáték, ezért nincs mese, meg kell próbálni kihúzni 0-0-al a 90 percet, ami a Mestallában nem egyszerű, de nem is lehetetlen.

Érdekes, hogy a 2.5 gól alatt opciónak kedvezőbb szorzója van, mint a 2.5 gól felett opciónak. Pedig a Valencia sem csillog, a Malaga pedig előrejátékban értékelhetetlen. A csapat pechje, hogy Penaranda, aki segíteni tudna, az épp lábtörés még egy ideig nem bevethető.

A mi tippünk, hogy a gólok száma 2.5 alatt marad, de a 3.5 gól alatt opció is 1.40-es odds-szal fogadható (még), így bár kisebb az odds, de így még három gól is belefér a tippbe. Elnézve ezt a két együttest, ha a hétvégi meccsek után fáradtan összehoznak közösen négy vagy több gólt, az kisebb csoda lenne.

Címkék: sportfogadás, tipp,