Sportfogadás tippek: Tour de France 5. szakasz

2017-07-05
Jön a Tour első olyan szakasza, ahol komoly emelkedők is lesznek, hegyi befutóval az etap végén. Itt már nem a sprinterek lesznek a középpontban.

Tour de France - 5. szakasz

Online sportfogadás tipp: Aru jobb lesz, mint Quintana

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda: 12:15

 

Két komolyabb emelkedő vár ma a mezőnyre. Az első egy 'bemelegítő' 8 %-os kaptató, de csak 2.8 km hosszú. Ezt még rengetegen bírni fogják a mezőnyből. Viszont a szakasz végén jön a La Plancha des Belles nevű emelkedő, ami már 8.5 %-os meredekségű átlagban, és közel 6 km hosszú.

A kiemelése 1 kategóriás emelkedő, szóval nem a legnehezebb, de azért arra jó lesz, hogy felmérjék egymás erejét az igazán kemények.

A tippünk: Aru jobb lesz, mint Quintana

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Az indok:

Nairo Quintana az egyik legjobb hegyi menő a mezőnyben. Viszont mindenki tudja, hogy neki az igazán meredek és igazán hosszú hegyek fekszenek. Az, amikor 10-15 % a meredekség, és az, amikor 18-20 km hosszan emelkedik az út. Az a mai neki túl lankás és túl rövid.

Ma még a Dan Martin féle kerekesek is jók lehetnek, azért ez annyira nem kemény emelkedő, hogy csak a papíron legjobbak, Froome vagy Porte bírja ki. Szóval Aru és Quintana is az összetettért megy, és a két versenyző közül Aruban megvan az a robbanékonyság, ami Quintanában nincs. Lehet bután hangzik, de Nairónak ez az emelkedő rövid. Aru picit robbanékonyabb, és lehet, hogy egy-két másodpercnél nem ad többet Nairónak, de valószínűleg a kolumbiai vetélytárs előtt ér célba.

Címkék: sportfogadás, tipp,