Sportfogadás tippek: Schalke 04 - VfL Wolfsburg

2018-02-07
A Bayern és a Bayer után két újabb csapat harcolhatja ki a továbbjutást a DFB Pokal sorozatban. A Schalke és a Wolfsburg meccse este 20:30-kor kezdődik, mi pedig a Sport TV-ben élőben megnézhetjük, mire mennek a felek.

Schalke 04 - VfLWolfsburg

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bwin odds: 1.65

Kezdés: szerda, 20:30

 

Kedden két jó meccs volt a Német Kupában, bár való igaz, a Paderborn-Bayern nem hozott sok izgalmat. A Leverkusen viszont két-gólos hátrányból fordította a Bréma ellen, az igazán emészthető találkozó volt, soha rosszabbat.

Valószínűleg a Schalke-Wolfi összecsapás sem lesz sima, bár ki tudja. Mindenesetre ez a kupameccs jó lehetőség a csapatok számára, hogy valami nagyot villantsanak. A Bundesben a Wolfsburg főleg esélytelen komolyabb eredményre, hisz a kiesés elkerülése a fő cél. A Schalke 04 viszont a BL-indulásért küzd, de egy elődöntőt azért nem fog eldobni magától.

Hasonló a párosítás, mint a Leverkusen-Bréma meccsnél, vagyis egy BL-indulásért küzdő együttes fogad egy kiesés ellen harcolót. Aztán a keddi összecsapáson a Werder igencsak meglepte a Leverkusent, hét perc után már 2-0-ra vezetett.

A Wolfsburg sem esélytelen, a kupameccsen mindkét együttes tiszta lappal indul. A VfL azért jobb csapat annál, mint a tabella mutatja. Schmidt mester kellően tökös tréner, ő nem fogja úgy pályára küldeni csapatát, hogy húzzák ki kapott gól nélkül, aztán majd eldől a büntetőpárbajban minden. A Wolfitól gólra törő játékot várhatunk, és ehhez megvannak a játékosok is. Tele van az együttes kreatív középpályással, nem lesz könnyű dolga a hazai védelemnek. Tedesco mesternek ráadásul nem is olyan nagy a merítési lehetősége, ha védekező felfogású spílerekről beszélünk, márpedig a védekezés a Bréma elleni bajnokin sem működött, mivel a királykékek 2-1-re kikaptak. Sanszos, hogy a Schalke most sem húzza ki kapott gól nélkül, de az is eléggé valószínű, hogy a VfL is kapitulálni fog. Meglepő lenne, ha legalább egy-egy gólt ne hoznának össze a felek.

Címkék: sportfogadás, tipp,