Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Rhein-Neckar Löwen

2017-11-12
A Rhein-Neckar szombaton 18 órai kezdettel még Lipcsében játszott bajnokit, vasárnap kora este már Barcelonában lép pályára a BL-ben. Nem mindennapi történet, aminek kíváncsian várjuk a végét

FC Barcelona - Rhein-Neckar Löwen

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 54.5 felett

Bet365 odds: 1.55

Kezdés: vasárnap, 19:00

 

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-jelű csoportjában a Vardar 13 ponttal vezet, a Rhein-Neckar 10 egységgel a második, majd a Barcelona jön 9 ponttal a 3. helyen. A Nantes és a Szeged még biztos továbbjutónak tűnik, a maradék 3 együttes pedig nagy harcot vív a 6., még továbbjutást érő pozícióért.

Visszatérve a Barca-Löwen meccsre, meg kell jegyezni, hogy a Löwen szombaton még Lipcsében játszott Bundesliga meccset, amit egyébként megnyert, de annak a mérkőzésnek nagyjából este nyolckor volt vége. Egészen fura, hogy egy csapat szombaton fontos bajnokit játszik, aztán vasárnap már BL-meccs jön. Ráadásul a Bundesligában nem nagyon vannak előre lefutott meccsek, ez nem olyan, mintha pl. itthon a Győr női csapata a Vasassal játszott volna.

A löweniek tudják, mire vállalkoznak, egyébként pedig a formával nincs probléma. Sorozatban húzzák be a meccseket a németek, legyen az Bundesliga, BL vagy kupameccs. Az utolsó 5 találkozót nézve minimum 28 gólig rendre eljutott a Rhein-Neckar. A BL-ben legutóbb a Szegedet szétszedte (34-31-es győzelem), előtte a Zágráb ellen 31 dobott gól, a Kristianstad ellen 35. Szóval ez a csapat hiába játszott még bajnokit szombaton, nagyjából 28-30 góllal nyugodtan számolhatunk most is. Támadásban a Szeged ellen végig lehozott kapussal, és +1 mezőnyjátékossal dolgoztak, a két beállós figura pedig olyasmi volt, amivel a Szeged nem tudott mit kezdeni. Schmid rendre jó döntést hozott, vagy gólpasszt adott, vagy ő maga lőtt, és szerzett gólt. Precíziós támadógépezet a Löwen, begyakorolt, működőképes figurákkal operál, és nem nagyon van ellenszer most a német együttes ellen.

Viszont a Barca azért tele van minőségi spílerekkel, otthon játszik, pihenten, míg az ellenfél utazott, és tegnap este még pályán volt. Ami a katalán együttest illeti, otthon három meccset játszott a BL-ben, mind a három alkalommal 30 dobott gól fölé jutott. Jallouzék a hat BL-találkozóból csak a Vardar ellenin nem érték el a minimum 30 dobott gólt, de a Vardar ellen nehéz nézhető meccset produkálni, nagyon fizikális kézit erőltet, sokat tördelt a játék. Viszont a másik 5 meccsen a Barca mindig 30 gól fölé ment, és meglepő lenne, ha otthon ez most nem sikerülne. Azért a Löwen egy-két játékosa tutira fáradtabb lesz az optimálisnál, és a katalánoknál világklasszisok játszanak.

A Löwen vélhetően tudta, mire vállalkozik. Barcelonában kipihenten sem lenne egyszerű dolga, így viszont fáradtan valószínűleg a biztos továbbjutás tudatában egy lesz ami lesz alapon lép pályára a Rhein-Neckar, és megpróbálja kihozni a meccsből, ami benne van. Ez elsülhet jól, mert a Barca akár el is kényelmesedhet, mondván az ellenfél tegnap még játszott, előbb-utóbb úgy is elfárad. Ebből adódik, hogy akár védekezésben el is aludhat, márpedig a Löwen precíziós támadó játékát látva oda 100%-os koncentráció kell védekezésben, hogy az működjön. A mi tippünk, hogy nem lesz kevés gólos meccs. Amikor legutóbb találkoztak, akkor is 62 gól született 31-31-es eloszlásban. A tippünk az, hogy a hatvan most is összejön, de egy picit finomítottunk a gólhatáron a biztonság kedvéért.

Címkék: sportfogadás, tipp,