Sportfogadás tippek: Bolívia - Brazília

2017-10-04
Brazília már kijutott az oroszországi vb-re, így a Bolívia elleni találkozót komolyabb tét nélkül játssza le. Bolívia hazai pályán akár meglepetést is okozhat.

Bolívia - Brazília

Online sportfogadás tipp: Bolívia vagy iksz

Unibet odds: 1.96

Kezdés: csütörtök, 22:00

 

Brazília kijutott a jövő nyári vb-re, így a hátra lévő két selejtezőjét komolyabb tét nélkül, izgalommentesen játssza majd le. Akiknek nincs kedve játszani sérülést szimulálnak, így tett például Neymar, akiknek pedig pályára kell lépni, nem fognak megszakadni. Mindenki arra figye majd, nehogy lesérüljön, senki sem megy bele olyan párharcba, aminek kétes a kimenetele.

Bolívia is tét nélküli meccset játszik, de Bolívia azért hazai pályán a magaslati, oxigénszegény levegő miatt igenis veszélyes ellenfél. Bolívia játékosai hozzá vannak szokva, az ellenfelek aligha. A La Paz-i létesítményben egy ideig nem is rendezhettek FIFA-meccseket, de a tengerszint feletti magasságot a FIFA 2500 méterről 3000-re emelte, így ez kapóra jött Bolíviának. Nem véletlen, hogy ez a válogatott 13 pontot gyűjtött a selejtezők során, mind a 13-at hazai környezetben. Legutóbbi két hazai meccsén Bolívia megverte Argentínát és Chilét, de verte még Paraguay-t is, és ezen a három meccsen gólt sem kapott.

Szóval Bolívia bár idegenben nem faktor, otthon nagyon veszélyes ellenfél. Egy motiváció nélküli Brazília ellen akár nyerhet is Bolívia.

A Selecao nem fog megszakadni egy ilyen meccsen, főleg nem idegenben. Legutóbb is mér csak döntetlent játszott Kolumbia ellen, Bolívia pedig otthon kifejezetten veszélyes. A fifikásabb brazilok, főleg akiknek bérelt helyük van a jövő évi vb-keretben, sérülést szimulálnak. Neymar is így tett, így ő nem is játszik majd Bolívia ellen. Akik pedig pályára lépnek, nem feltétlenül fognak megszakadni, egy ilyen meccsen senki sem szeretne komolyabb sérülést összeszedni, márpedig Bolívia azért nem a finomkodásról híres. Tele van sztár játékossal Brazília, akik fontosabbnál-fontosabb meccseket játszanak a klubcsapatokban. Kupameccsek, bajnokik, BL-meccsek, többen ezt a válogatott szünetet inkább egy kis pihenőnek fogják fel, mintsem 1000 fokon égjenek majd tét nélküli meccseken.

Íme, a brazil keret a hátra lévő két selejtezőre:

Kapusok: Alisson (Roma), Cassio (Corinthians), Ederson (Manchester City) Védők: Marquinhos (PSG), Miranda (Inter Milan), Thiago Silva (PSG), Jemerson (Monaco), Daniel Alves (PSG), Danilo (Manchester City), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luis (Atletico Madrid) Középpályások: Fred (Shakhtar), Arthur (Gremio), Diego (Flamengo), Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (Barcelona), Renato Augusto (Beijing Guoan), Philippe Coutinho (Liverpool), Willian (Chelsea) Csatárok: Diego Tardelli (Shangdong Luneng), Neymar (PSG), Gabriel Jesus (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool)

Címkék: sportfogadás, tipp,