Sportfogadás tippek: Espanyol - FC Barcelona

2018-02-04
Szombaton a Real Madrid megint hozta idei pocsék formáját, csak egy pontra volt jó a Levante ellen. Az Atletico a Valencia ellen játszik, szóval ez a kör a Barca fordulója is lehetne, de a városi rivális Espanyolt nem lesz könnyű megütni.

Espanyol - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: Az Espanyol szerez gólt

Unibet odds: 1.83

Kezdés: vasárnap 16:15

 

Barcelonai városi derbit rendeznek az aktuális fordulóban, méghozzá vasárnap délután. Elvileg az FC Barcelonának áll a zászló, de nem lehet előre beírni Messiéknek a három pontot.

Nem lehet, mert az Espanyol kiemelt figyelmet fordít erre a találkozóra. A kisebbik együttes a városban, kisebb költségvetéssel, ám a pályán sokszor eltűnnek a különbségek. Egy-egy meccsen a papagájok képesek megtréfálni a Barcelonát, és simán lehet, hogy most is valami hasonlót látunk majd.

Elkényelmesítheti a Barcát, hogy a Real Madrid egész évben csak vergődik. Aztán abban is bízhat, hogy a 'tico és a Valencia játszik egy döntetlent, ahol mindkét üldöző pontokat veszít. Befolyásolja a meccset, hogy a Barcelona a Király Kupára is figyel, ahol majd jövő héten a Valencia ellen játszik a döntőbe kerülésért. Az előny mindössze egy gól, szóval igencsak oda kell majd figyelni a Blaugranának.

Valverdének észben kell tartani, hogy lassan itt a Chelsea elleni BL-párharc, szóval úgy kell rotálni, hogy a kulcsemberek a lehetőségekhez képest ott frissek legyenek. Csupa-csupa fontos mérkőzés, talán ez lóg ki a sorból leginkább, ahol belefér mondjuk egy remi.

Az is tény, hogy az Espanyol csapata ha nem is minden alkalommal, de azért a Barca elleni találkozókon tud durván játszani. Mostanában nem ez a jellemző, de ki tudja, mikor gurul el a gyógyszer egyik-másik hazai spílernél. Egyébként pedig az Espanyolnak nem nagyon lehet szórakozni, hisz a csapat csak a 15. helyen áll, pontokat kell gyűjteni a bennmaradáshoz.

Valverde tovább keresheti Coutinho helyét, aki az első meccsén a bajnokságban eléggé elveszett volt. Most még nehezebb dolga lesz, mert David Lopezék ott faragják majd, ahol tudják. Egyébként pedig az Espanyol kupameccsen már megtréfálta a városi riválist, simán megismétlődhet ez a bajnokin is. Elöl Baptistao és Moreno mellett vélhetően Sergio Garcia is pályára lép, annak ellenére, hogy nincs 100%-os állapotban. Az fix, hogy ez a találkozó nem ízlik majd a vendég-csapatnak. A tippünk, hogy a hazai csapat gólt szerez a kupameccshez hasonlóan, de hogy az a gól hány pontot ér majd, az egy jó kérdés.

Címkék: sportfogadás, tipp,