Sportfogadás tippek: Kína - Hollandia

2017-12-03
Szombaton akadt egy-két meglepetés a női kézi vb-n, de a vereséget szenvedett csapatok már vasárnap javíthatnak, nincs idő a sebeket nyalogatni.

Kína - Hollandia

Online sportfogadás tipp: 57.5 gól felett

Bet365 odds: 1.85

Kezdés: vasárnap, 18:00

 

A Brazília-Japán meccs döntetlenje mellett a dél-koreai siker szólt nagyot, mivel Hollandia fölött aratta. Hollandiára jellemnző a lassabb rajt, volt már ilyen, meg még lesz is. Rögtön megkapják Grooték a kijózanító pofont, aztán lehet, hogy döntőig mennek, mert világversenyen erre is volt példa.

Dél-Korea együttesét láthattuk a Möbelringen Kupán, nagyon nem lehettünk elájulva. Hogy a holland együttes ott hogy tudott kikapni, csak az tudja, aki látta a meccset. Ami viszont fix, hogy ha még 9-szer találkoznának, aligha az ázsiai együttes nyerne.

Hollandia tehát kikapott, és vasárnap a sors úgy hozta, hogy megint egy ázsiai csapat jön szembe. Ezúttal Kína az ellenfél, amely a nyitómeccsén 43 gólt kapott Szerbia ellen!

Szerbia mindkét félidőben 20 gólt fölé ment, mintha üres kapura dobáltak volna. Ami fix, hogy a hollandok a szombati zakó után legalább olyan nagy tempót diktálnak majd, mint tették a szerbek, de a rohanós kézi a kínai együttesnek sincs ellenére. Megint kap vagy 40-et az ázsiai együttes, meg dob vagy 20-at alsóhangon. Szóval nagyon valószínű, hogy a Hollandia-Kína meccs a támadásokról és a gólokról szól majd, alsóhangon hatvanat várunk, de lehet közelebb lesz a gólok száma 70-hez, mint  a 60-hoz.

Címkék: sportfogadás, tipp,