Sportfogadás tippek: Las Palmas - Malaga

2018-02-05
Amikor a meccsek időbeosztását elkészítették a spanyolok, még nem sejtették, hogy a Malaga és a Las Palmas találkozója igazi 'hat-pontos' összecsapás lesz, mely nagyban befolyásolja a kiesést.

Las Palmas - Malaga

Online sportfogadás tipp: Sárga lapok száma 4.5 felett

Bwin odds: 1.47

Kezdés: hétfő, 21:00

 

A 20. helyezett Malaga a 19. Las Palmas vendége lesz hétfő este. A szokatlanul cudar spanyol időjárás ellenére parázs meccsre számíthatunk, hisz mindkét félnek égető szüksége van a három pontra. Nyerni kéne, de a forma mindkét oldalon pocsék. A Kanári-szigeteki együttes három pontot szedett össze az utolsó négy fellépésén, a Malagának még ennyi sem jött össze.

Hazai oldalon Momo hagyja ki a mérkőzést, a Malagánál már nagyobb a baj. Chory Castro és Penaranda sem léphet pályára, de nem lesz Rolán sem, így a góllövés Borja Bastónra és Adriánra marad. Azért baj ez, mert a Malaga és a góllövés két külön lapra tartozik, nagyon nem megy az andalúz együttesnek a futball ezen része. Ebből kiindulva a gólokra fogadni elég 'necces', maradnak a lapok.

A vendégeknél egy elég sűrű együttes lép majd pályára, Rolán, Castro és Penaranda is kimarad különböző okok miatt. Egyébként sem egy kreatív együttes, de most ott lesznek a pályán olyan spílerek, akikben kódolva van a lap. Recio, Iturra vagy Rosales nem megy a szomszédba egy kis keménységért.

Ricardo de Burgos Bengoetxea vezeti a mérkőzést, aki elég jó barátja a lapoknak. Legutóbb az Atletico-Girona bajnokin hétszer villantotta fel a sárgát, az Espanyol-Barca kupameccsen 9 sárga lapot mutatott fel. A fiatal spori tehát gyakran használja a lapokat, végül is azért vannak. A tét nagy, hisz a két együttes közvetlen rivális. Kettejük közül az egyik valószínűleg búcsút int az élvonalnak, és a sorsolást elnézve a következő fordulók egyik csapatnak sem ígérkeznek könnyűnek. A sárga-kékek a Bilbaóval és a Sevillával játszanak, a Malaga pedig az Atletico-Valencia duó ellen lép majd pályára. Kemény meccsre, sok lapra és kevés gólra számítunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,