Sportfogadás tippek: Jöhet az ötödik 0-0 zsinórban?

2018-01-04
A skót League Two-ban a Clyde nem akármilyen szériát épít. Az a csapat, amely októberben még sorra játszotta a gólzáporos találkozókat, zsinórban ötödik 0-0-jára készül.

Elgin - Clyde

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.52

Kezdés: szombat, 16:00

 

Nem akármilyen szériát fut a skót League Two egyik csapata, a Clyde. Hétvégén sorrendben az 5. 0-0-ás döntetlenjét is lejátszhatja, ami azért nem mindennapi teljesítmény. Azért fura dolog ez, mert októberben még csupa-csupa gólzáporos találkozó részese volt, aztán jött két 1-1-es remi, utána pedig csak a 0-0-ák, zsinórban négy!!! A Clyde együttes minden ellenfelével képes 0-0-át játszani, legyen az sereghajtó vagy élcsapat.

November 25-én az Annan volt a partner a 0-0-nál, akkor még nem igazán gondolta senki, hogy még négy követi. Jött a Montrose elleni 0-0, aztán a Berwick, majd legutóbb az Annan elleni remi.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy ezek előre lefixált 0-0-ás bundameccsek. Az Annan ellen például 12-12 lövést eresztett meg mindkét együttes, amiből 6-6 talált kaput. Ebben a négyes szériában a Clyde 42 lövéséből egy sem lett gól, de abból a 35 lövésből sem lett gól, amit a Clyde 'szenvedett el'.

A tippünk, hogy hétvégén megtörik a jég. A Clyde meccsén lesz gól, méghozzá több is. Az Elgin és a Clyde utolsó 4 találkozóján 21 gól esett. Volt itt 4-1, 3-2, újra 3-2 és legutóbb egy 2-4, amikor is az Elgin nyert két góllal a Clyde pályáján.

Szóval az Elgin az a csapat, amellyel a közelmúltban a Clyde rendre overes meccset játszott. A tippünk, hogy ez most sem lesz másként, és hiába a négy 0-0 zsinórban a hazaiaktól, a bukik a 2.5 gól felett opcióra csak 1.65-öt fizetnek, vagyis inkább góldús meccsre számítanak. Egyébként is olyan csapat az Elgin, amely középcsapat a League Two-ban, de hiába hatodik, a kapott gólok terén utolsó az Elgin. elöl-hátul gólképes csapat, és a tippünk mellett szól, hogy a sok 0-0 után valószínűleg a Clyde játékosai is unják már a 0-0-ás remiket. Ha iksz, akkor mégis iksz lesz, legyen inkább 2-2 vagy 3-3.

(Egyébként fura, hogy az 5.5 gól felett opció is 'csak' 8.00-as odds, miközben azért csak ott van az a zsinórban játszott négy 0-0. Lehet, hogy valami nagy dolog készül...)

Címkék: sportfogadás, tipp,