Sportfogadás tippek: Stoke - Liverpool

2017-11-29
A Stoke City három mérkőzés óta nyeretlen, de szerdán hazai pályán fogadja azt a Liverpoolt, amely nem a védekezéséről híres. Vajon Shaqiriék begyűjtik mindhárom pontot?

Stoke - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.66

Kezdés szerda, 21:00

 

Ami a Premier League tabelláját illeti, a Stoke City a 14. helyen áll, 13 meccsen 13 pontot gyűjtött be. A Liverpool azért jobb helyzetben van, 13 mérkőzésen 23 pontot kapart össze, ami jelenleg a 6. helyre elég. Az a hatodik hely pedig pont kettővel rosszabb, mint a minimális elvárás, a BL-indulást jelentő 4 pozíció.

Ami a Stoke Cityt illeti, három mérkőzés óta nyeretlen. Viszont ezeken a meccseken is lőtt gólt, ami azért jelzi, hogy nem feltétlenül játszik unalmas meccseket. A Brighton és a Leicester elleni találkozókon is 2-2-őt ért el, szóval nem egy unalmas csapat ez.

Az unalom szót és a Liverpoolt sem szokás egy mondatban emlegetni, elég csak a 'pool Sevilla elleni BL-meccsére gondolni, ahol 3-0-ás előnyt adott le, és játszott 3-3-at. Idegenben Klopp tanítványai rendre kapnak gólt, igaz, lőnek is. Legutóbb a PL-ben még a Man. City otthonában nullázta le Guardiola csapata a Vörösöket, de azon a meccsen Mané hamar a kiállítás sorsára került, így a Liverpool nagyon sokáig emberhátrányban focizott, ami meg is látszott az 5-0-ás végeredményen. De azóta idegenben Leicester, Newcastle, Tottenham és a West Ham elleni találkozókon is betalált a 'pool, de minden alkalommal kapott is legalább egy gólt.

A Liverpool célja a top4, míg a Stoke célja a bennmaradás, amihez a pontok zömét otthon kéne összeszedni. Viszont a Stoke City három meccs óta nyeretlen, nyílván próbálnak majd maximumot nyújtani. Ismerve a liverpooli védekezést, fűtől-fától képes gólt kapni. Shaqiriék hazai pályán simán betalálhatnak, de ugyanez igaz Firminóékra is. Egyébként pedig ez a Stoke sokak emlékezetében egy unalmas, brusztolós csapatként él, pedig nem játszik nézhetetlen meccseket. Pláne nem a Liverpool ellen, ennek a két együttes az utolsó 4 PL-találkozóján jött a mindkét csapat lő gólt opció. A tippünk, hogy szerdán is jönni fog.

Címkék: sportfogadás, tipp,