Sportfogadás tippek: Albánia - Olaszország

2017-10-09
Az Albánia-Olaszország mérkőzés tét nélküli lesz, legalábbis olasz szempontból mindenképp. A tajánok 2. helye biztos, így meglepő lenne, ha pont Albániában feszülnének meg a győzelem érdekében

Albánia - Olaszország

Online sportfogadás tipp: Albánia vagy iksz

Unibet odds: 2.35

Kezdés: hétfő, 20:45

 

Pénteken a spanyol válogatott 3-0-ra megverte Albániát, viszont Olaszország csak 1-1-et játszott otthon Macedónia ellen. Ez a két eredmény azt jelentette, hogy az utolsó csoportkör érdektelenné vált ebben a hatosban, hisz a spanyolok biztos csoportelsők, Olaszország viszont biztos második, így majd pótselejtezőt játszik.

Olaszország a Macedónia elleni meccsen is meglehetősen langyos volt. Valószínűleg az olasz együttes nem bízott abban, hogy a spanyol válogatott botlani fog. A taljánok nem igazán pörögtek fel a Macedónia elleni meccsre, és bár vezettek, nem tudták megtartani az 1-0-ás előnyt.

Albániában tét nélküli meccset játszanak Buffonék, valószínűleg egy felforgatott csapat lép majd pályára, méghozzá nulla motivációval. amúgy sem arról híresek az olaszok, hogy hasonló meccseken megfeszüljenek. Albánia pedig otthon egy győzelemmel a 3. helyet bebiztosíthatja, bár egy iksz is elég lehet, ha Izrael nem veri el Spanyolországot.

Lényeg a lényeg, az olaszok lejátsszák ezt a meccset, mert le kell, de nem fognak felpörögni. Már a Macedónok ellen sem sikerült, pedig ott még tét is volt, ráadásul otthon játszott az olasz válogatott. Őszintén szólva nagyon iksz-gyanús meccs ez, mert kikapni azért Olaszország sem szeretne, és ha Izrael nem hajt végre valami óriási bravúrt a hispánok ellen, akkor Albánia számára is megfelel a döntetlen. Az iksz 4.00-es odds-szal fizet, de az ördög nem alszik, így mi az 1X opciónál maradunk.

Egyébként egy jófajta old school olaszos iksz mellett szól az is, hogy az albán együttest egy olasz mester, Christian Panucci irányítja.

Lehetséges kezdőcsapatok (a football-italia.net szerint):

Albánia: Berisha; Hysaj, Ajeti, Veseli, Agolli; Kace, Memushaj, Latifi; Xhaka, Sadiku, Balliu
Olaszország: Buffon; Darmian, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Parolo, Gagliardini; Candreva, Immobile, Eder, Insigne

Címkék: sportfogadás, tipp,