Sportfogadás tippek: Melyik csapatunk ég meg csütörtökön?

2016-07-13
A magyar válogatott sikere után a klubcsapatainkon a sor. Az EL-ben mindhárom együttesünk sikerrel vette az első akadályt, ám azt láthattuk, hogy a formák mindhárom együttesnél idény elejiek voltak. Javulni kell!

Az EL-ben az első körben mindhárom magyar csapat továbblépett. Papíron a legnehezebb dolga az MTK-nak volt talán, hisz a kazah Aktobét komolyan kellett venni. Az idegenbeli 1-1 után otthon 2-0-ra győztek a kék-fehérek. A Vidi a moldáv Zaria ellen otthon 3-0-ra nyert (kellett hozzá egy moldáv piros lap) idegenben viszont 2-0-ra kikapott, kegyetlenül rezgett a léc. Ahhoz képest, milyen jó a keret NBI szinten, olyan gyenge produkciót nyújtott a Videoton. A DVSC továbbjutása pedig a sorsolásnál eldőlt, az amatőrökből álló La Fiorita ellen csak a különbség volt kérdéses. Ugyanakkor látva a DVSC hazai teljesítményét egy amatőr csapat ellen, és azt, hogy mindössze 2 gólt préseltek ki magukból a hajdúságiak egy kb. megye 1-es szintű együttes ellen, az komoly aggodalomra ad okot.

 

DVSC - Zhodino

A Debrecen hazai produkcióját látva a La Fiorita ellen, nem ördögtől való gondolat elveretni a Lokit. Korábban a BATE állta útját a DVSC-nek, most egy másik fehérorosz együttes, a Torpedo Zhodino teheti meg ugyanezt. Olyan szempontból még előnyben is van a Torpedo, hogy játékban van, hétről-hétre tétmeccseket játszik a bajnokságban. A Loki formáját pedig láthattuk a San Marinó-i La Fiorita ellen, hát kiábrándító, és akkor finomak voltunk. Már most látszik, hogy Bódi nagyon hiányzik majd a hajdúsági együttesből. Kondás Elemér újat már nem tud hozni, -a régit sem nagyon- és a keret is gyengébb évről-évre. Halad a Debrecen a középszer felé NBI szinten is. Persze meglepetés lenne a pofon, de ha magyar klubfociról van szó, minden évben meg kell lepődnünk...

Online sportfogadási tipp: Zhodino győzelem @ 6.00 (bet365)

 

Videoton - Cukaricki

A Vidi a moldáv Zaria ellen is szenvedett, mint malac a jégen. Itthon rúgott három gólt a fehérvári csapat, de aki látta a meccset, aligha csettintett elégedetten. Óriási mákja volt a Vidinek, hogy az ellenfél megfogyatkozott, és sokáig emberhátrányban játszott, mert ha 11 a 11 ellen küzd, talán nem fárad el úgy a végére a Zaria, a Videoton pedig nem lő két gólt a hajrában. Idegenben aztán jött a hidegzuhany, a Zaria két gyors góllal ráhozta a frászt a Vidire, de a harmadik gólt nem sikerült bekotorni, így a magyar csapat jutott tovább. A Fehérvárnál erős a játékoskeret, valószínűleg az egyetlen csapat, amely hosszú távon ellenfele lehetne az FTC-nek. Viszont egyelőre nincs hazai pálya az átépítés miatt, és nincs egyelőre játék sem. Mint átlagember az alsógatyát, úgy cserélgeti edzőjét a Videoton. Hogy ez a Berg hogy és miért jött ide, nyílván tudjuk. A pénzért, mi másért. Ugyanakkor már most látszik, hogy nem lesz itt sokáig, bár ha a játékosok nem fordulnak ellene (volt már példa hasonlóra nem is oly rég), akkor akár túl is élheti az idényt... Elvileg támadó focit akar játszani a fehérvári csapattal, aztán hogy mi sül ki belőle, majd kiderül. A Cukarickiről sokat nem tudunk, de szerb együttes, így semmivel sem lehet rosszabb, mint a Vidi. Látva a Videoton Zaria elleni találkozóit, így látatlanban is meg lehet próbálni a Cukaricki győzelmét.

Online sportfogadási tipp: Cukaricki győzelem @ 3.30 (bet365)

 

MTK - Qabala

Az MTK megint ráfaragott, Kazahsztán után majd utazhat Azerbajdzsánba. Az azeri Qabala az előző körben otthon könnyedén 5-1-re verte a grúz Samtrediát, idegenben már 2-1-re kikapott, ami nekik belefért, és ki tudja, nem akartak-e egy kis plusz jövedelemhez jutni... (Mint kedden a Celtic Glasgow, amely 21.00-es oddson verette magát...)

A Qabala sok légióst foglalkoztat, brazilok, franciák, ukránok, szerbek és horvátok is vannak a keretben, szóval komolyan kell venni az azeri csapatot. Az MTK nyújtotta talán a legjobb produkciót a három EL-es csapatunk közül az előző párharcokat tekintve, ám sosem tudni, mikor üt be a krach. Hétvégén már az NBI is rajtol, arra is összpontosítanak csapataink, szóval simán lehet, hogy egyik vagy másik együttesünk nagyot botlik.

Online sportfogadási tipp: Qabala győzelem @ 3.40 (bet365)

 

A mi tippünk, hogy a három együttesünk közül min. egy ki fg kapni. Oddsok alapján a Loki zakója fizetne a legjobban, de talán a fehérváriak vereségére van a legjobb sansz. Nem kívánjuk persze, egyik évben sem kívántuk a magyar csapatok kiesését, de azt látni kell, hogy amíg a válogatott már ütőképes, addig klubcsapatainkon nem igazán látni a fejlődést...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,