Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Mönchengladbach

2017-10-28
Ha a Hoffenheim és a Mönchengladbach találkozik, ott góleső van. A közelmúlt eredményei azt sejtetik, hogy unatkozni most sem fogunk.

Hoffenheim - Mönchengladbach

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.50

Kezdés: szombat, 15:30

 

A Hoffenheim idén már Rudy és Süle nélkül vágott neki az idénynek, és a szezon elején láthattuk, hogy a sinsheimi csapat stabilitása nem az igazi. Nagelsmann együttese sok gólt lő, de sokat is kap. A Gladbach sem lő kevés gólt meccsenként, de még többet kap, Összesen 9 forduló alatt 17 gólt nyelt le a Borussia, ami rengeteg. Holtversenyben a Freiburggal és a Kölnnel a legtöbbet!

Szóval két olyan csapat találkozik, amely elöl-hátul gólképes. A Hoffenheimnek kilenc-meccses szériája van amikor egy gólt legalább összehoz. A Gladbach hat meccs óta legalább egy gólt mindig lő, emlékezhetünk rá, anno a BVB szériáját is a Gladbach szakította meg.

A két együttes utolsó 8 bajnokijának gólátlaga 4.5-ös, ez azért jelzi, mire is számíthatunk! Legutóbb a Hoffenheim-Gladbach találkozó 5-3-al ért végett, előtte Sinsheimben 3-3 és 1-4 volt a végeredmény, és akkor még volt a Rudy-Süle páros.

Igazából a rétestésztát kell nyújtani, itt minden amellett szól, hogy potyogni fognak a gólok. A Hoffenheim 4. a tabellán, szóval nagy probléma nincs, a Gladbachnak pedig nem lehet alibi focit játszani a Leverkusen elleni 5-1-es égés után.

Címkék: sportfogadás, tipp,