Sportfogadás tippek: Franciaország - Anglia

2017-06-13
Nincs pihenő, a tétmeccsek után a francia és az angol válogatott (is) felkészülési meccsel fárasztja a labdarúgókat. Értelme ezeknek a meccseknek nem sok van, de bízzunk benne, hogy a srácok lesz ami lesz alapon játszanak majd, és a támadó focit favorizálva szórakoztatják a nagyérdeműt.

Franciaország - Anglia

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 2.10

Tippmix odds: 2.00

Kezdés: kedd, 20:45

 

Az biztos, hogy ezek a srácok felfoghatatlan pénzeket keresnek, de az is biztos, hogy sok pihenőjük nincs. Fárasztó szezon után még a válogatottban is meg kell felelni, aztán mindenki megy vissza a klubjához, és kezdődik a felkészülés, sok csapatnál amerikai és ázsiai túrával fűszerezve.

Várható kezdőcsapatokat megjósolni nem könnyű, de azért a nyilatkozatokból lehet következtetni egyik-másik játékos szereplésére vagy mellőzésére.

Franciaország: Lloris-Jallett-Kimpembe-Umtiti-Digne-Kanté-Rabiot-Dembelé-Thauvin-Mbappé-Lacazette

Anglia: Heaton-Walker-Stones-Cahill-Bertrand-Dier-Alli-Oxlade Chamberlain-Sterling-Lingard-Kane

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

A francia csapat ebben az összeállításban eléggé lendületesnek tűnik, egy fiatal társaság, tele gyors játékosokkal. Ha Dembelé, Thauvin és Mbappé lendületből megy majd a Stones-Cahill párosra, ott bizony bajban lehetnek az angolok. A vendég együttes viszont ebben a felállásban összeszokottabb, ráadásul kreativitásban sem lesz hiány, ha Sterling, Lingard és Alli is kezd. Tényleg, egy-két játékost kivéve két fiatal, lendületes csapat találkozik kedd este, ahol csak a presztízs a tét. Ha már mindenképp játszani kell, akkor miért ne játszanak egy gólgazdag mérkőzést. Egyébként a védelmek és a kapusok a vb-selejtezőkön sem tündököltek, hisz az angol csapat a skótoktól kapott kettőt, a francia pedig a svéd együttestől. Ha tétmeccsen sikerült 2-2 gólt lenyelni, ez menni fog ezen a barátságos mérkőzésen is.

Címkék: sportfogadás, tipp,