Sportfogadás tippek: Németország - Mexikó

2017-06-29
A szerdai elődöntőben 120 percnyi játék sem hozott gólt. Ez a fajta gólínség a Németország-Mexikó meccsen el sem képzelhető.

Németország - Mexikó

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bet365 odds: 1.75

Tippmix odds: 1.70

Kezdés: csütörtök, 20:00

 

Mexikó három meccset játszott itt a Konföderációs Kupán, és mindhárom meccsen lőtt és kapott is gólt. Portugália ellen 0-1-ről 2-2, aztán Oroszország és Új-Zéland ellen is 0-1-ről nyerte meg a mérkőzést 2-1-re. Három mérkőzés, hat rúgott gól és hat gólszerző.

Németország egy 3-2-es győzelemmel nyitott Ausztrália ellen. A németek uralták a meccset, aztán valahogy mégis kaptak két gólt. Aztán jött a Chile elleni 1-1, ahol az első félidő még jó játékot hozott, de 1-1 után a 2. félidőben egyik fel sem kockáztatott a győzelem érdekében. Végül pedig a jött a Kamerun elleni 3-1, ahol 2-0-ás német vezetés után még volt egy gólváltás.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Mexikó és Németország is 3-3 meccset játszott, mindkettő lőtt és kapott is gólt. Őszinte focit játszik mindkét együttes, és ez nem fog változni. A német egy fiatal társaság, ahol mindenki mindent belead, viszont a védekezés azért nem az igazi. Elöl viszont olyan focisták játszanak, akiket öröm nézni, senkinek sem hiányzik Müller, Götze, Reus vagy Gomez. Az viszont érződik, hogy egy Hummels, egy Boateng vagy egy Neuer hátra beférne. Ma Hectorék dolgát többek közt Chicarito Hernandez nehezítheti, aki jól ismeri a németeket, hisz a Leverkusen légiósa. Ő biztosan extrán motivált lesz. A társait sem kell félteni, Mexikó egyébként is remek csapat, és ők is játszani jöttek erre a tornára. Minőségi játékosok mindkét oldalon, egyértelmű, hogy a tippünk az, hogy mindkét csapat betalál. Az eddigiek alapján mi más lehetne?!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,