Sportfogadás tippek: Magyarország - Franciaország

2017-12-09
A magyar női kézilabda-válogatott továbbjutott a csoportjából, és a franciák ellen játszik a legjobb nyolcba kerülésért vasárnap 17:30-as kezdettel.

Magyarország - Franciaország

Online sportfogadás tipp: 48.5 gól alatt

Unibet odds: 1.48

Kezdés: vasárnap 17:30

 

A magyar válogatott gyengén kezdte a tornát, aztán meccsről-meccsre javult a forma. Lengyelország ellen a legfontosabb meccsen minden jól működött, és igazából a csehek legyőzése sem okozott problémát. Kovacsics Anikóék nem taktikáztak, becsületből és sportszerűségből behúzták a kötelezőt a csehek ellen, így a franciákkal kell majd megküzdeni az egyenes kiesés szakasz első találkozóján. Ha kikapunk, az első lesz az utolsó, ha nyerünk, akkor pedig a Szerbia-Montenegró párharc győztesével játszunk.

Ám maradjunk egyelőre a franciáknál. A gall csajok rögtön az első meccsen megkapták a kijózanító pofont, hisz nagy meglepetésre Szlovénia nyerni tudott. Angola és Paraguay ellen jöttek a kötelezők, Spanyolországot viszont ugyancsak nem sikerült megverni, annak a meccsnek 25-25 lett a vége. Az utolsó meccsen meg nyerni tudtak Niombláék, de azon a találkozón Románia tálcán kínálta a sikert. Egyébként is jóban van a francia és a román csapat, másrészt Románia ott fix csoportelső volt, végigalibizte a mérkőzést, ami persze részükről érthető.

Szóval ez a francia együttes eléggé roggyon van, egy olyan meccsét sem nyerte meg, amikor az ellenfél picikét magasabb szintet képviselt. Pedig a spanyol és a szlovén csapatról sem úgy beszélünk, mint amelyik vb-győztes lehetne.

A meccs esélyes oddsok alapján a francia csapat, ám a mutatott játékuk nem meggyőző. Persze hibákra mi is képesek vagyunk, így a tippünk az, hogy ez a meccs nem lesz gólgazdag. A franciák eléggé szertelenek támadásban.

A gallok ellen amúgy sem szoktunk góldús meccseket játszani. A 2010-es Eb-n 21-18-ra nyertünk. Aztán 2014-ben felkészülési meccsen 22-22-es döntetlen, és pár nap múlva majd az Eb-n egy 26-25-ös vereség. Az a 26-25 egész gólzáporosnak számít, mi most inkább ilyen 45-46 gólra számítunk, nem többre.

Ha megnézzük, itt az Eb-n a svédek és a norvégok ellen is 22-22 gólra voltunk jók, márpedig a franciák a valamiben jók, akkor az a védekezés. Mi is elsősorban a védekezésre építünk, ráadásul gyors indításaink kb nullára redukálódnak egy olyan csapattal szemben, mint a francia. Mindkét oldalon remek kapusok vannak, nálunk Bíró Blanka eddig a csapat egyik legjobbja, Darleux meg eddig 84 kapura tartó lövésből 38-at fogott, de Leynaud is odateszi majd magát az egyenes kieséses szakaszban.

Címkék: sportfogadás, tipp,