Sportfogadás tippek: Andorra - Portugália

2017-10-07
A vb-selejtezők B csoportjában rendeznek egy Andorra-Portugália meccset is, mely formalitásnak tűnik. Andorra ellenünk nyerni tudott, Portugália ellen a túlélés lesz a cél, egy tisztes zakó már jó eredménynek számítana.

Andorra - Portugália

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 4.5 alatt

Tippmix odds: 1.80

Kezdés: szombat, 20:45

 

Andorra az ellenünk aratott győzelem után felkerült a futball térképére. Persze előtte ebben a selejtező-sorozatban Feröer ellen már elért egy 0-0-t, de a győzelem az olyasmi, aminek ízét nagyon ritkán érzik az andorrai válogatott tagjai.

Otthon egyébként a miniállam válogatottja egész pofás meccseket hozott le a B csoportban. Svájc ellen csak 2-1-re kapott ki, Lettország ellen is minimális különbséggel, 1-0-ra. Feröer ellen 0-0-t játszott, Magyarországot 1-0-ra verte. Négy meccsen 2 lőtt és három kapott gól, nem hoznak gólfesztivált az andorrai válogatott hazai találkozói.

A B csoportban két kör van hátra, Svájc 24 ponttal az első, Portugália 21-el a második. Tudni kell, hogy FIFA rendezvény, így a gólkülönbségnek nagy szerepe van, ha két válogatott azonos pontszámmal végez. Tehát Portugáliának elég legyőznie Svájcot az utolsó körben, hisz a gólkülönbsége +24-es, míg Svájcé 'csak' +15-ös. Szóval Portugáliának egyszerűen csak nyernie kell, nem szükséges a gólkülönbséget tovább javítani. Ergo Portugália számára elég egy langyos 2-0-ás siker, nem kell megfeszülni, hogy minél több gólt lőjön. Andorra ellen amúgy sem könnyű idegenben, pici a pálya, az andorraiak 10 emberrel védekeznek, nagyon nehéz rést találni a pajzson, nem véletlen, hogy amikor otthon játszik ez a csapat, nem nagyon sikerült megtömni. Idegenben más a helyzet, de otthon elég stabilak, mi már csak tudjuk.

Andorra vélhetően gólt nem lő, Portugália pedig hozza majd a tuti, lő két-három gólt, de nem fogja forszírozni a kiütést, mert a luzitánok fejben már a Svájc elleni találkozóra koncentrálnak. A tippünk tehát az, hogy Andorra bár kikap, de a nagy zakót megint megússza.

Tipp: 0-2 vagy 0-3.

Címkék: sportfogadás, tipp,