Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Real Madrid

2018-01-07
Zsinórban hét olyan meccsen van túl a Celta és a Real Madrid, amikor az egymás elleni találkozókon legalább egy gólt mindkét csapat lőtt. A tippünk, hogy ez a széria most sem szakad meg.

Celta Vigo - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bwin odds: 1.36

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A Celta Vigo csak a 12. helyen áll a tabellán, de ez nem azt jelenti, hogy nem kaphatná el a Real Madridot. Már csak azért sem, mert a Királyi csapat sem csillog ebben az idényben.

Egyébként a Celta 12. helye picit csalóka, hisz egy győzelemmel akár 4-5 helyet is ugorhatna fölfelé. A győzelem a Real Madridnak is kéne, bár a bajnoki címhez már nem elég a sorozatos győzelem, a Barca gyengélkedésére is szükség lenne.

Szóval este Celta - Real Madrid, egy olyan párharc, amelyben nem szoktunk csalódni. Zsinórban hét meccs, ahol mindkét csapat betalált, és zsinórban hét olyan meccs, amikor a gólok száma 2.5 fölé ment. Ebből a hét tétmeccsből csak egy lett döntetlen, de ott is 2-2 gólt láthattak a nézők. Hétközi kupameccsen mindkét együttes próbált tartalékolni, ma egészen más csapatok lépnek majd pályára, bár a Celta azért közel a legjobbjaival állt oda a Barca elleni kupameccsre.

Az edzőknek szerencséje van, hisz sérülések terén mindkét csapat jól áll, szinte mindkét oldalon mindenki bevethető. Egyedül Carvajal az, aki eltiltás okán kihagyja a meccset, de ennyi.

A tippünk egyértelmű, mindkét csapat lő gólt. A vigói csapat a 12. helyről följebb szeretne lépni, ezt pedig csak győzelemmel lehet megtenni. A Real Madrid szintén nyerni akar, hisz ha nem nyer, még az sem biztos, hogy a bajnokságban dobogón zár. Egyébként is két olyan együttesről beszélünk, amely mindig győzelemre játszik. A Real Madridra főleg igaz, de a Celta sem alibizik soha. Ráadásul a galíciai együttesre igaz, hogy a nagyok ellen rendre felszívja magát, ezért fordul elő elég sűrűn, hogy főleg otthon megveri a Barcát és a Realt Madridot is.

Két győzelemre törő csapat meccsén gólokat várunk, legrosszabb esetben egyet-egyet, de nem kis meglepetés lenne, ha ezen a találkozón két gólnál megállna a számláló.

Címkék: sportfogadás, tipp,