Sportfogadás tippek: Debrecen - Paks

2017-10-26
Szombaton az NBI 14. fordulójában a Paks Debrecenbe látogat. Legutóbb, amikor az atomvárosiak a Hajdúságban jártak, három gólt lőttek, és mindhárom pontot elvitték.

Debrecen - Paks

Online sportfogadás tipp: A Paks gólt szerez

Unibet odds: 1.50

Kezdés: szombat, 15:30

 

Egész jó szorzókat találni az NBI 14. fordulójára. A DVSC-Paks meccs is jónak tűnik sportfogadás szempontjából. Ebben a párharcban az utolsó 5 bajnokin mindig szerzett gólt a vendég együttes, és nem titok, ebben bízunk most is.

A tabellára nézve látjuk, hogy a Loki a 3. helyen áll, Herczeg András kisebb csodát tett ezzel a társasággal. A piros-fehér mezes együttessel kapcsolatban még a kiesés lehetősége is szóba került, ám jött Herczeg, gatyába rázta a társaságot, és a Loki a 3. helyen áll. A Paks középcsapat jelenleg, a 7. helyen áll, 4 ponttal lemaradva a Debrecentől. Egy győzelem a vendég-együttes számára is jól jönne. A győzelemhez viszont gólt kell lőni, ami alapesetben nem szokott gondot okozni. A Paks 20 gólt lőtt, igaz, 20-at kapott is.

A Paks magyar játékosokkal operáló, összetartó társaság. A legjobb magyar csapatokkal nem veszi fel a versenyt hosszú távon, de becsülendő az, amit a Paks a magyar NBI-ben képvisel. Fiatalokkal, magyarokkal próbál eredményt elérni, és ez elég sűrűn össze is jön.

Legutóbb a zöld-mezes együttes meg is verte a DVSC-t, méghozzá 3-1-re. Legutóbb nullázott az atomvárosi együttes a gólokat illetően idegenben, de előtte megverte a Puskás akadémiát 2-1-re idegenben, és 4-et lőtt Diósgyőrben, amit azért illik kiemelni. Szóval Bartháék nem alibizni járnak idegenbe, és a Loki bár harmadik, azért van egy sanda gyanúnk, hogy nem fog ottmaradni az idény vége felé. Nem fut rossz szériát a hajdúsági együttes, de könnyen lehet, hogy a Paks majd picit visszarántja a Lokit a valóságba. Már egy árva paksi gól is 1.50-el szoroz, elég jó kis szorzó ez, bőven a játszható opciók közé tartozik hétvégén! Legutóbb hármat is sikerült lőni Debrecenben, legalább egyet most is összehoznak a paksi srácok.

Címkék: sportfogadás, tipp,