Sportfogadás tippek: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

2017-06-04
AZ NBA döntőjében ebben az idényben is a GSW illetve a Cavs találkozik. Az elúlt két idényben is így volt ez, egyszer a Warriors, egyszer a Cavaliers győzött.

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

Online sportfogadás tipp: Pontok száma 221 felett

Bet365 odds: 1.90

Tippmix odds: -

Kezdés: június 5, 01:00

 

Az NBA döntő első meccse a Warriors és a Cavaliers között elég egyoldalú volt. Az első negyedben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán a 2. negyedben picit nyílt az olló, kicsit ellépett a hazai együttes. Aztán a 3. harmadban, annak is az elején a Golden State olyan előnyt épített fel, amit a Cavs képtelen volt ledolgozni. Egyébként Duranték minden negyedet megnyertek, de kétségkívül a 3. volt az, ahol sokkolták az ellenfelet.

Amíg a GSW az első két negyedben főleg a festékből szedte szét ellenfelét, addig a másik kettőben főleg kintről volt veszélyes Curry és Durant révén. Ők szerezték a pontok nagy részét, Thompson támadásban betli volt most is, de védekezésben azért volt haszna a játékának. Green, Pachulia és a többiek is tették a dolgukat, Durant és Curry volt a két vezér, nekik nagyon ment a játék.

Ami még megfigyelhető volt, hogy a GSW bár alulmaradt pattanózásban, azért nem volt ebben a szegmensben nagy a Cavs fölénye, ami annak is köszönhető volt, hogy Thompson alig-alig volt a pályán. Ami pedig még elképesztő adat, hogy amíg Jamesék 20 labdát adtak el, addig Curry-ék csak 4-et, amivel egy play off rekordot is beállítottak. Végül 113-91 lett a vége.

A két csapat 204 pontig jutott, a mi tippünk pedig az, hogy a 2. meccsen ennél jóval tovább jutnak, egészen 221 fölé!

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Mire alapozzuk ezt?

Durant és Curry az első meccsen 38 és 28 pontot szórt, ellenállhatatlan volt a két spíler, egyik sem akar lemaradni a másiktól, viszont egyik sem erőlködött. Durant kedvére zsákolgatott az első játékrészben, a másodikban kintről triplákkal szedték szét a Cavst. Thompson és Green összesen 15 pontig jutott, ketten együtt mezőnyből 28 dobásból 6-ot tettek a helyére. Klay Thompson 16 dobásából 3 esett a gyűrűbe, ami botrány. Így nyert lazán a GSW, szóval van itt tartalék, mert Klay azért képes elkapni a fonalat, és ha csak egy picikét javul, már +10 pont a közösbe, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ha elkapja a fonalat majd, 5-6 triplát akár egy negyed alatt a helyére tesz. Greenben is maradtak pontok bőven, és a kiegészítő játékosokban is, mint West vagy Livingston is adósak maradtak még a pontokkal.

Ami a Cavalierst illeti, ott is maradt tartalék. Tristan Thompson pl nem talált a gyűrűbe, ami 22 perc játékidő alatt elég ciki. Nem dobott pontot Korver, ami szintén nem mindennapi. Azért egy-két tripla, vagy inkább 3-4 a minimum, de ez az elvárható JR Smith esetében is, akinek mindössze 3 pontja volt. James, Irving és Love pontjai azért rendben voltak, sőt ezt a triót, valamint a vén Jefferson nem is igazán lehet hibáztatni, de csak támadásban, mert azért a Cavs védekezése helyenként elég vicces volt. Szóval mindkét együttesben maradt még nafta.

Címkék: sportfogadás, tipp,