Sportfogadás tippek: Real Madrid - Wolfsburg

2016-04-11
Múlt héten mindenkit meglepett a Wolfsburg 2-0-ás győzelme a Real Madrid ellen. Abban a párharcban, ahol mindenki a Madrid továbbjutását várta, már kiegyenlítődtek az esélyek.

Real Madrid - Wolfsburg

Tipp. Real Madrid kaput eltaláló lövései 7.5 felett

Odds: 1.62

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:45

 

Mindenkit sokkolt a Wolfi 2-0-ás győzelme, akár Madrid-fan valaki, akár nem. Ebben a párharcban mindenki csak legyintett a Wolfsburgra, maguk a német csapat spílerei is 2-3 % esélyt adtak maguknak a továbbjutásra. Aztán jött a meccs, és olyasmit láttunk, amire valószínűleg senki sem gondolt. A Wolfsburg rúgott két gólt, és egyet sem kapott, így a visszavágó előtt már a német csapat továbbjutása fizet kevesebbet (1.85), míg a Real Madridé közel kettes szorzót ér (1.95). Az odavágó előtt a Wolfsburg továbbjutására 7.00-es oddsot kínáltak átlagban a fogadóirodák.

A hétvégi bajnokin Zidane szinte a teljes kezdőt pihentette, talán Ronaldót és Pepét kivéve a teljes alapcsapat pihent. Ennek ellenére a Királyi együttes egy félidő alatt rúgott négy gólt, és nyert 4-0-ra. A második játékrészben csak az eredményt tartották Lucasék, de 4-0-nál érthető volt. A Wolfi mestere, Hecking is próbált pihentetni több játékost, de ez meg is látszott a csapat teljesítményén. Schürrléék 1-1-et játszottak a Mainz ellen, így vélhetően jövőre még az EL-ben sem találkozunk a Wolfsburggal, hacsak nem nyerik meg a BL-t...

Az odavágón semmit sem láttunk a Madridtól, ami okot adna a Real-fanoknak a bizakodásra. Ugyanakkor az is tény, annyira töketlen és fogalmatlan Real Madridot még nem láttunk, valószínűleg Ronaldóékat is sokkalta maga a meccs, volt is kis összezörrenés a játékosok között.

A visszavágónak teljesen más képe lesz. A Blancóknak első perctől rohamozni kell majd, és ezzel aligha lesz probléma. Biztosan jót tett a srácoknak a hétvégi pihenő, Bale, Kroos, Marcelo és a többiek vélhetően frissebbek lesznek majd. Azt azért ne feledjük, hogy a Wolfi-Real találkozó előtt a Real Madrid a Barca elleni klasszikuson lépett fel, és nyert 2-1-re. Ott nagyon fegyelmezett volt a Királyi csapat, többek között ezért is nyerte meg a meccset. De az fix, hogy sokat kivett Ronaldóékból az a találkozó.

A Bernabeuban más Madridot fogunk látni, ahogy az oddsok is jelzik, nem dőlt itt el semmi. Ha netán a Wolfsburg betalál, ez a Real otthon simán képes lehet 4-et lőni. Arra azért pici az esély, hogy kettőt vernek Draxlerék, a Wolfsburg valószínűleg a védekezésre fog nagy energiákat összpontosítani, a támadások pedig kontrákban merülnek majd ki.

Ronaldóék viszont maximumon pörögnek majd, nem lenne meglepő, ha 3-4 percenként megeresztene egy-egy lövést a Fehér Balett. Könnyen lehet, hogy akár 28-30 lövése is lesz a Madridnak, és biztosak lehetünk benne, abból jópár kaput is talál majd. Az unibeten BL-meccseknél fogadhatunk a kaput eltaláló lövések számára, így lesz ez most is! Sajnos egyelőre még nem fogadható ez az opció, de kedden egészen biztosan bővül majd a kínálat.

Bízhatunk Ronaldóban!

Sajnos egyelőre azt sem tudni, milyen lesz a line, mit saccolnak a bukik, de az elég sanszos, hogy 12-13 kaput eltaláló lövése biztosan lesz a Madridnak. A whoscored.com szerint pl. a Bayern mögött a Real lő legtöbbet kapura a 'nagy' bajnokságokat tekintve (mondjuk a Bayern elsősége meglepő, de a számok nem hazudnak), játékosok közül pedig Ronaldo az, aki legtöbbet kísérletezik lövéssel, 6.0 feletti átlaggal. Na, ebben már nincs meglepetés. Ugye ebben a számban benne vannak a szabadrúgások és a büntetők is. De ez nem lesz átlagos meccs, itt záporozni fognak a lövések, nem lesz könnyű estélye a német együttesnek. Egyébként mi, akik majd erre a tippre fogadunk majd, akkor járunk igazán jól, ha a Real nem lő korán gólokat, mert akkor marad a nyomás a németek kapuján. Márpedig jó esély van rá, hogy a Wolfi azért tartja magát, Luiz Gustavóék jobban figyelnek majd, mint tette hétvégén az Eibar, amely már 20 perc alatt 3-0-ás hátrányba került...

A Madrid győzelme 1.20-ért alap tipp a keddi visszavágóra. Ronaldóék tudják, hogy elszúrták az odavágót, a Wolfi spílereinek agyában pedig ott lesz, hogy még az egy gólos zakó is belefér, sőt akár a két-gólos is, 3-1-nél 4-2-nél már a Wolfsburg jut tovább. Egyébként az a 2-0-ás Wolfsburg-siker tényleg egy semmiből jövő nem várt eredmény volt, a Wolfi a Bundesben előtte három nyeretlen bajnokin volt túl, nem volt jel, ami a német együttes győzelmére utalt volna. Most a Real hazai pályán játszik majd, ráadásul úgy, hogy hétvégén Pepét és Ronaldót kivéve mindenki pihent. Az fix, hogy a Hecking-csapatnak nem lesz könnyű estélye, ráadásul aki nézi a Bundesligát és követi a Wolfsburgot, az jól tudja, hogy idegenben sokkal gyengébb teljesítményre képes, mint hazai pályán!

Címkék: sportfogadás, tipp,