Sportfogadás tippek: Deportivo - Espanyol

2018-02-23
A Deportivo és az Espanyol is pocsék formában van. Meccsek óta nyeretlen mindkét együttes, nagyon rég érezték már a győzelem ízét ezek a csapatok.

Deportivo - Espanyol

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Unibet odds: 1.68

Kezdés: péntek, 21:00

 

A Deportivo 9 bajnoki óta nyeretlen, így nem csoda, hogy jelenleg csak a kiesést jelentő 19. helyet birtokolja. Ami az ellenfelet illeti, az Espanyol sincs csúcsformában. A katalán együttes sorozatban 5 bajnoki óta nyeretlen, szóval arrafelé is lenne mit javítani a mérlegen.

Csoda, ha ezek az együttesek egy idő után görcsössé válnak? Nem az, hisz a Depor is hasonló focit játszott, mint a korábbi években a Pepe Mel féle Betis, vagy a Paco Jemez féle Rayo, aztán ezek az együttesek is hiába játszottak szépen, kiestek a szezon végén. Az az ember érzése, hogy a La Coruna együttesére is ez a sors vár.

Az más kérdés, hogy mostanában már próbál stabilabb lenni az együttes, nem kap sok gólt, de nem is lő. Az utolsó 3 mérkőzésen egy gólt sem lőttek Adriánék, mind a hármat elveszítették. A galíciai együttes még azzal a Betisszel is képes voltak egy-gólos meccset játszani, amely rendre overes meccseket hoz. Kapura is nagyon keveset lő a La Coruna-i együttes, szóval még arra sem lehet számítani, hogy 10-12 lövést zúdít a kapura a csapat, aztán egy-kettő még véletlenül is beakad.

Az Espanyol sem ontja a gólokat, összesen 22-őt termelt idén 24 fellépésen. A meccsenkénti 1.00-es átlag sem jön össze, és ami azt illeti, a katalánoknak is illik odafigyelni a védekezésre, mert vészesen közeledik a kieső zónához az együttes.

Nem számítunk szemkápráztató játékra, sokkal inkább célfutballt láthatunk majd mindkét oldalon. A cél pedig a győzelem, amihez elsősorban stabilitás szükséges. Lehet, hogy egy-két gól majd összejön a meccsen, de több nem valószínű. Már csak azért sem, mert bár kieső helyen áll a Depor, de még bőven bennragadhat, hisz a Levantéhez képest mindössze három pont a hátránya. Szóval egy iksz sem feltétlenül tragédia egyelőre, és az ikszet az Espanyol is nagyon érzi, hisz utolsó három fellépésén remizett a bajnokságban. Könnyen lehet ebből egy péntek esti 0-0, de a mi tippünkbe még az 1-1 is bőven belefér.

Címkék: sportfogadás, tipp,