Sportfogadás tippek: Hollandia - Luxemburg

2017-06-08
A holland labdarúgó-válogatott lecsúszott a legutóbbi Eb-ről, és ami azt illeti, itt a vb-selejtezőkön sem brillírozik eddig. Luxemburg ellen nem fér bele a betli!

Hollandia - Luxemburg

Online sportfogadás tipp: Gólok száma az első félidőben 2 felett AH

Bet365 odds: 2.05

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 20:45

 

A vb-selejtezők A csoportjában Franciaország áll az élen, és valószínűleg ott is marad a végéig. A második helyen Svédország áll, a harmadikon Bulgária, és csak a 4. Hollandia, megelőzve a fehéroroszokat és Luxemburgot.

Nem egy könnyű négyes ez az Oranje számára, hisz csak az első jut ki automatikusan a vb-re, és 5 kör után már 6 pont a franciák előnye Hollandiával szemben. A realitás a 2. hely megszerzése lehet, amihez Luxemburg ellen nyerni kell.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Luxemburgban a hollandok 3-1-re nyerni tudtak, az a minimum, hogy hazai pályán is begyűjtik a 3 pontot. Akkor az Oranjében Robben és Depay lőtték a gólokat, most is ott lehetnek a kezdőben mindketten.

Várható kezdőcsapatok:
Hollandia:
Cilessen-Tete-Martins Indi-Blind-Veltman-Strootman-Sneijder-Robben-Klaasen-Depay-Janssen
Luxemburg: Moris-Chanot, Mutsch, Malget, Mahmutovic-Gerson, Martins, Janisch, Thill, Jans-Bensi

A vendégeknél nem játszhat a gólzsák Aurelien Joachim, de eltiltott da Mota és Phillips is. Három kezdőjére nem számíthat Holtz mester, ami azért érződhet Hollandia ellen. Klaasenék egyébként egy Elefántcsontpart elleni találkozóval 'melegítettek', ahol 5-0-ra sikerült győzni. Ha ott öt gólt vágott Hollandia, akkor jó eséllyel most is megteszi. a mi tippünk, hogy félidőre eldől a 3 pont sorsa. Itt nem szabad alibizni, hazai pályán végig kell tolni a 90 percet, és mivel FIFA torna, itt a lőtt góloknak óriási szerepe van, hisz azonos pontszámnál a gólkülönség rangsorol. Márpedig ebben a csoportban Luxemburgon kívül megszórni más csapatot nem egyszerű, szóval Robbenéknek ki kell nyitni a gólzsákot!

Címkék: sportfogadás, tipp,