Sportfogadás tippek: Németország - Kamerun

2017-11-30
Pénteken rajt! Kezdődik a 2017-es női kézi-vb, a nyitómeccsen pedig Németország legjobbjai Kamerun ellen játszanak, valószínűleg egy gálaszerű mérkőzést.

Németország - Kamerun

Online sportfogadás tipp: Németország góljai 35.5 felett

Unibet odds: 1.90

Kezdés: péntek, 19:00

 

Kamerunról sokat nem igazán lehet kideríteni, ám azt igen, hogy optimista együttes, azon az egy-két külföldi oldalon, ahol olvasni lehet róluk pár sort megtudhatjuk, hogy mesterük továbbjutásról álmodozik. Álmodozni lehet, de a realitás más. Jean Marie Zambo ettől függetlenül bizakodó.

Kamerun először és ezidáig utoljára 2005-ben volt kinn a vb-n, akkor 5 meccsből 5-ször kikapott. Macedónia ellen például 44 gólt kapott, Románia ellen pedig 50-et úgy, hogy az akkori román sztárjátékosok jobbára pihentek.

Kamerun legjobbjai november 29-én érkeztek meg Németországba, előtte Lengyelországban készültek. Az afrikai csapat mestere kiemelt 3-4 kulcsjátékost, de közülük is hárman otthon kéziznek, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy akad egy-két sztár, aki mondjuk a francia élvonalban játszana, mint pl. Chebbah a tunéziai együttesből.

Németország, mint rendező vesz részt a tornán, és azt jól tudjuk, ha a németek hazai pályán vannak, akkor ott garantált a bírói segítség. Erre mondjuk nem Kamerun ellen lesz szükség. Kamerun ellen egy amolyan felkészülési meccsnek beillő tétmeccset lehet játszani. Nincs egy súlycsoportban a két együttes. Kamerun előzetesen maximum Kínát tudja majd megszorongatni, de a mester továbbjutásról álmodozik, szóval bízzunk benne, hogy a kameruni csapat játszani jön a tornára. Legutóbb egy Kongó csak a játékot ölte, Kameruntól valószínűleg dinamikusabb játékot láthatunk majd. Végül is az esélytelenek nyugalmával lépnek pályára, Németország pedig szeretne egy jó kis önbizalom-növelő meccset játszani, megalapozni egy jó szereplést a pénteki összecsapáson.

Érdekes módon a német együttest senki sem tekinti komoly esélyesnek a végső sikerre, de hazai pályán Huberéket nem lehet leírni. A mi tippünk, hogy a német csajok komolyan megszórják majd Kamerunt! Félidőnként 18-18 gól, és máris jön a 35.5 gól felett tipp, ami a német gólok számát illeti. Ráadásul ez olyan meccs lesz, ahol Smits, Naidzinavicius és a többi lövő még komoly nyomás nélkül tüzelhet, hisz itt egy-két hiba nem számít. Márpedig, ha nincs görcs, és nincs olyan kemény védekezés, akkor jönnek majd a német gólok mindenhonnan. Egész egyszerűen totálisan más az a tempó, amiben a kameruniak otthon érzik magukat, és más az a tempó, amit itt Európában a legjobbak játszanak.

Címkék: sportfogadás, tipp,