Sportfogadás tippek: Lehet-e bajnok a Videoton?

2016-08-23
Sajnos véget ért a riói olimpia, ideje visszazökkenni a hétköznapokba. Rió után nézzünk egy long term tippet, irány az NBI!

Magyarország - NB I

Online sportfogadás tipp: A Videoton lesz a bajnok

Unibet odds: 13.00

 

Valószínűleg sokan sikítanak a tipp láttán. De csak elsőre, aztán picit jobban átgondolva már nem is annyira rossz, végül pedig egészen jónak tűnik.

Ez a szezon sem indult jól a Vidinek, bár még mindig jobban alakult, mint a tavalyi. A 7 meccs után begyűjtött 10 pont persze szinte semmi, de az utolsó 4 meccséből hármat behúzott a fehérvári csapat, legutóbb épp a DVSC-t verte rommá! Alakul a csapat, egyre jobban összeérik a társaság, és már a Midtjylland elleni idegenbeli meccsen is lehetett látni, hogy nem egy kutyaütő banda ez, emberhátrányban is hatalmasat küzdöttek, és reális esély volt a továbbjutásra. Az EL-meccsek a bajnokik rovására mentek, de azt látni, hogy mióta nincs EL, azóta azért bőszen nyereget a Vidi.

A Fradi még mindig a bajnoki cím legnagyobb esélyese, 14 pontja van a zöld-fehéreknek. Tavaly volt 7 meccs után 21, és sokkal meggyőzőbb volt a játék. Az előző idényben 3, míg idény már 7 gólt kapott az FTC az első hét fordulóban. Valami nem stimmel az FTC-nél, az albánok elleni BL-búcsú nagyon nem tett jót mentális szempontból a társaságnak, és ugye Gera végigtolta a nyarat a válogatottal, míg Nagy eligazolt. Így az egyik motor már nincs, míg a másik vélhetően nem képes olyan teljesítményre, mintha friss lenne.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak

Egyébként a Vidinek ugyanúgy 14 lőtt, és 7 kapott gólja van, de a Vidinél is érkeztek új játékosok, és egy új edző. Ha úgy igazán összeérik a csapat, kialakul a kohézió igencsak jó lesz NBI szinten a Vidi! Ráadásul a fehérvári keret erősebbnek is tűnik, egyetlen hátránya a Vidinek, hogy egyelőre nincs hazai pálya...

Ettől függetlenül csak 4 pont van a két együttes között, de ebben a kiírásban még 3-szor találkoznak, és csak egyszer lesz pályaválasztó az FTC. Nincs most annyira top együttes itthon a Ferencváros, bőven sebezhető.

Igazából még a rajt után lehetne számolni a Vasassal, de bennük úgy igazán, mint bajnokesélyes, senki sem bízik. Egy ügyes társaság, agilis fiatalokkal, de a Vasas előbb-utóbb kipukkan. A DVTK meg a DVSC egymást múlja alul. Meglepetést talán az UTE okozhat, de nem akkorát, hogy bajnok lesz, szóval itt Vidi - Fradi harc lesz, és ha választani kell az 1.20-as, meg a 13.00-as odds között, akkor inkább a 13.00-ast választjuk.

Persze aki az FTC-nek szurkol, valószínűleg csak legyint erre a tippre, de bőven van benne fantázia, és közel sem biztos, hogy idén is az FTC lesz a bajnok.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,