Sportfogadás tippek: Atlanta United - New York City FC

2017-05-28
Az MLS-ben az május elején New Yorkban már találkozott az NYCFC és az Atlanta United, akkor a hazai City 3-1-re győzni tudott. Most nagyjából három hét után Atlantában ismét találkozik a két együttes.

Atlanta United - New York City FC

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.44

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: vasárnap 23:00

 

Az újonc Atlanta és a New York City május 5-én már találkozott az MLS keretein belül. Azon a találkozón a Yankee Stadionban a City 3-1-re győzni tudott, Villa Moralez és Wallace lőtt gólt a hazai csapatban, az akkor vendég AU-nál Carmona talált be. A kaput eltaláló llövések száma 9-3 volt a City javára, azaz mindkét együttesnél minden harmadik kaput eltaláló lövésből gól született. Hátha így lesz ez ma is!

Az Atlanta legutóbb a Houston Dynamo csapatát otthon 4-1-re megverte, ez azért kellő önbizalmat adhat a fiatalokból álló együttesnek. Otthon gyűjtögetni kell a pontokat, mert hiába újonc együttes az ATL United, a play off elvárás a csapatnál.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

A NYCFC jelenleg a 3. helyen áll Keleten, Patrick Vieira mester együttese legutóbb Kaká Orlandóját verte idegenben 3-0-ra. Két nyeretlen bajnoki után szüksége is volt a City-nek erre a sikerre.

Hazai oldalon Jacob Peterson hagyja ki a meccset, de egy másik támadó Josef Martinez játéka kérdéses. a City-nél Herrera az U20-as vb-n van, Shelton, Pirlo és Matarrita játéka pedig kérdéses. Így is vannak azért potenciális gólszerzők mindkét oldalon. A vendégeknél a rutinos David Villa és a fiatal Harrison, hazai oldalon pedig Almiron és Villaba azok, akik váratlant húzhatnak. Az Atlanta hazai pályán a City ellen mindent bele fog adni, és a New Yorkot sem kell félteni, mert bár idén nem annyira látványos a csapat játéka, azért legutóbb is rúgott szolidan hármat idegenben az Orlandónak.

Várható kezdőcsapatok:

Atlanta(4-2-3-1): Alec Kann — Greg Garza, Leandro Gonzalez Pirez, Michael Parkhurst, Tyrone Mears — Carlos Carmona, Jeff Larentowicz — Yamil Asad, Miguel Almiron, Julian Gressel — Hector Villalba

New York City FC (4-3-3): Sean Johnson – Ben Sweat, Alexander Callens, Maxime Chanot, RJ Allen – Maxi Moralez, Alex Ring, Mikey Lopez – Rodney Wallace, David Villa, Jack Harrison

Címkék: sportfogadás, tipp,