Sportfogadás tippek: Egyenlítői Guinea - Burkina Faso

2015-01-21
Az Afrikai Nemzetek Kupáján ma már a 2. csoportkör kezdődik. A házigazda Egyenlítői Guinea Burkina Faso válogatottjával találkozik.

Egyenlítői Guinea - Burkina Faso

Tipp: 1.5 gól fölött

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Az első körben Egyenlítői Guinea 1-1-es döntetlent játszott Kongóval. Sláger eredmény eddig a tornán az az 1-1-es remi, volt belőle 5. Szóval, Egyenlítői Guinea 1-1-es döntetlent játszott Kongóval, de a helyzetek alapján Kongó 2-3 góllal nyerhetett volna. Bifouma a találkozó végén tönkre tette a hazaiak győzelemről szőtt álmait, így a nyitómeccsen elért 1-1-el igazán sokra egyik csapat sem ment.

Burkina Faso a nyitómeccsén 2-0-ra kikapott, de aki látta a találkozót, az jól tudja, hogy 5-6 gól még nyugodtan születethetett volna. Burkina Faso 21-szer kísérletezett lövéssel, ami hatalmas szám! Burkina Faso igazi őszinte focit játszott, nyílt játékot vállalt fel, de nem jött be. Nem valószínű, hogy ezen a felfogáson ma változtatnának, pláne úgy, hogy most már valóban győzelmi kényszerben vannak.

Látva a két együttes első találkozóit, Burkina Faso válogatottjában vannak gólok! A hazai együttes védelme nem etalon, de az ellenfél hátsó sora sem az. Ugye a hazai együttes eleve győzelmi kényszerben van, valószínűleg jó zsíros prémium is járna a továbbjutáshoz a srácoknak. Pitroipáék pedig ha ismét annyi alkalommal helyzetbe tudnak kerülni, mint az első meccsükön, akkor minden bizonnyal most már eljutnak gólokig.

Az előzetesek szerint Burkinánál Pitroipa kihúzódik szélre (az első meccsen azért látszott, hogy nem az az igazi vérbeli befejező csatár). Ő és Zongo játszik széleken, két kreatív, gyors, jól cselező játékos. Alain Traoré mögé jön Bertrand Traoré, így remélhetőleg hatékonyabb lesz a burkinaiak támadójátéka. A hazai oldalon is a kreatív zónában játszanak a nevesebb focisták, Nsue és Balboa.

Nyílt, támadó felfogású futball várható, sok helyzet, és sok gól! Nem lepődnénk meg, ha tényleg 4-5 találat is születne ezen a délutáni összecsapáson.

Címkék: sportfogadás, tipp,