Sportfogadás tippek: Ukrajna - Törökország

2017-09-02
Az ukránok és a törökök sem állnak jól a vb-selejtezős csoportban, hisz jelenleg egyikőjük sem lenne ott a jövő évi világbajnokságon. Ezen szeretnének változtatni, szóval nem akármilyen összecsapás lesz az ukrán-török!

Ukrajna - Törökország

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1.5 felett

TippmixPro odds: 1.40

Kezdés: szombat, 20:45

 

Az ukrán és a török együttes a csoportban 2-2-őt játszott, szóval egy igen változatos, eseménydús találkozót prezentáltak. Voltak ott lapok, szám szerint hét, de voltak büntetők, és kaput eltaláló lövések, gólok is. Nekünk már az is elég lenne most, ha fele annyi gólt látnánk, mint kettejük legutóbbi meccsén.

Fura, hogy a fogadóirodák inkább a kevés gól felé tendálnak, ez jön le a szorzókból, pedig mind a török, mind az ukrán együttesnek csak a győzelem lenne igazán jó eredmény. Ezért is bízunk mi abban, hogy bár fontos a stabilitás, azért valamilyen kockázatot is vállalnak majd a csapatok a győzelem érdekében.

Az ukránok otthon nem játszhatnak tesze-tosza focit, Kharkivban mindenki értük szorít, és Ukrajnában azért sosem könnyű nyerni, függetlenül attól, hogy épp klubcsapatról van szó, esetleg -mint most- a válogatottról.

Gólokra számítunk, mert tényleg csak a győzelem számít jó eredmények. A csoport kegyetlenül acélos, itt döntetlenekkel nem lehet odaérni sem az első, sem a második, pótselejtezőt érő helyre. Gólokra számítunk, mert Ukrajnánál ott lesz a kezdőben Konoplyanka és Yarmolenko is. Ők jelenleg az ukrán foci legfényesebb csillagai, egyikük, vagy akár mindketten villanhatnak, és itt a villanás nemcsak gól, de gólpassz formájában is jelentkezhet. Nagyon jól cselező, kellő önbizalommal rendelkező játékosok, előkészítésben és befejezésben is jók, hazai pályán pedig illene többször is mattolni a török védelmet. Ha Ukrajna válogatottja Törökországban kettőig jutott, simán eljuthat otthon is.

Ami pedig a török együttest illeti, szintén remek játékosok sora. Ráadásul az új mester, Lucescu visszahívta Ardát is a válogatotthoz, szóval a törökök is mindent megtesznek annak érdekében, hogy valamilyen úton-módon kijussanak az oroszországi vb-re.

Szóval a tippünk, hogy ez bár kemény meccsnek tűnik, azért két gólt biztosan látni fogunk. Tényleg nem üdvözítő a döntetlen egyik fél számára sem, de egymás ellen már az odavágón is 2-2-re végeztek, szóval ezek alapján csöppet sem merész tipp a minimum két gól, és az odds is elég szép (1.40).

(Az I csoportban egyébként a listavezető horvátok Koszovót fogadják, ott szinte biztos a horvátok 3 pontja. Izland is lenyomhatja Finnországot idegenben, úgy ha itt az ukrán-török meccs döntetlennel ér véget, az tényleg csak a horvátoknak és Izlandnak jó)

Címkék: sportfogadás, tipp,