Sportfogadás tippek: Nagy-Britannia - Albánia

2017-06-16
Ma sem egy túl populáris sportesemény az, amire tippelünk, de ettől még az 1.80-as odds pont ugyanannyit ér, mint egy vb-döntőn. Miről is van szó?

Nagy-Britannia - Albánia

Online sportfogadás tipp: 62.5 gól felett

Bet365 odds: 1.80

Tippmix odds: nem fogadható

Kezdés: péntek, 15:00

 

A meccset a bet365-ön a kézilabda menüpont alatt kell keresni. Az Emerging Nations Cup elnevezésű tornán találkoznak, méghozzá helyosztón. A csapatok ugyanis már túl vannak a csoportmeccseken, egyik válogatott sem jutott tovább csoportjából.

Ami a briteket illeti, a focin meg a rugby-n kívül nem nagyon vesznek komolyan semmilyen csapatsportot. Amatőr szint ez, de ettől még fogadni lehet rá, sőt talán még érdemes is. A britek itt a bulgáriai tornán egy győzelem mellett két vereséget hoztak össze.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Albánia nem nyert meccset, igazából esélye sem volt rá. Az albánok lejátszott három csop.meccsének eredményei:

  • Írország-Albánia (50-33)
  • Törökország-Albánia (54-12)
  • Koszovó-Albánia (44-17)


Azért az látszik, hogy az albán csapatnak nem a védekezés az erénye. Az írektől 50-et kaptak, ami azért bravúr, de a Koszovótól kapott 44 gól sem semmi. A törököktől kapott 54-et már említeni is kár, hisz a török kézi azért nem annyira rossz, ugye még BL-es török csapat is van.

Ezen a tornán két éve is összecsapott a brit és az albán válogatott, -és most tessék kapaszkodni- 67-22 lett annak a találkozónak a végeredménye a britek javára. Csak a britek 67 gólt lőttek, félidőre már 34-et hoztak össze, amit ugye egy csapat egy teljes meccsen sem sűrűn hoz össze. Ott két éve egy híján 90 gól született, szóval így nézzük ezt a bet365 által ajánlott 62.5-ös határt.

Egyébként nagy védekezésre most se számítsunk, hisz 'csak' egy helyosztó, márpedig az albánok pl. kaptak 50 gólt Írországtól akkor is, amikor még volt tét ...

Címkék: sportfogadás, tipp,