Sportfogadás tippek: Anglia (u21) - Fehéroroszország (u21)

2015-06-11
Ma este a fehérorosz U21-es válogatott Anglia fiataljai ellen játszik egy felkészülési találkozót. A két csapat nincs azonos szinten, és ezt ma este látni is fogjuk!

Anglia U21 - Fehéroroszország U21

Tipp: 3 gól felett (AH, azaz pont három gólnál a tét visszajár)

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: csütörtök 20:45

 

Anglia U21-es csapata ritkán szórakozik. Vagy ha szórakozik, akkor a szó nemesebbik felében értve teszi. A két legutóbbi hazai találkozójukon Chalobahék 3-3 gólt lőttek, pedig az ellenfelek nem voltak kutyaütők. Tavaly novemberben Portugália kapott ki 3-1-re, aztán már idén, március 30-án Németország U21-es csapata szenvedett el 3-2-es zakót Anglia fiataljaitól.

Ma egy szerényebb képességű együttes, Fehéroroszország U21-es csapata lesz az ellenfél. A beloruszok nem csillogtak mostanában hasonló meccseken. Spanyolországtól laza 4-0-ra kaptak ki, pedig ismerhetjük a spanyolokat, nem szoktak megfeszülni barátságos meccseken, hogy sok gólt lőjenek. De az sem jó előjel, hogy ez az U21-es együttes Ukrajna 20-as csapatától is kikapott. Persze U20, U21, szinte egyre megy, de azért ciki. Ráadásul ezen a két meccsen gólt sem lőtt a fehérorosz együttes.

Anglia otthon rendre dominálja ezeket a meccseket, de ez sem meglepő, amikor stabil Premier Ligás játékosok alkotják az angol U21-es csapatot. Olyan játékosok fociznak itt, mint Kane, Berahino, Ings, Pritchard, Redmond, Chalobah, Chambers vagy Lingard.

Anglia fiataljai most sem fognak alibizni, pláne nem hazai pályán. Ez a fehérorosz csapat védekezésre lesz ítélve, talán egy kontrával el tudnak menni, talán nem. Anglia fiataljai viszont gólra törően játszanak majd, és végig érződni fog a meccsen a két csapat közti minőségbeli különbség.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,