Sportfogadás tippek: NBA All Star (Team East vs Team West)

2017-02-19
Ismét eljött az idő, az NBA-ben összecsap Kelet és Nyugat, avagy az NBA krémje. Természetesen egyik fél sem veszi majd komolyan a meccset, így jó esély van rá, hogy megint potyognak a kosarak.

NBA All Star Weekend: Team East vs Team West

Online sportfogadás tipp: 349.5 pont felett

Bet365 odds: 2.00

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 02:00

Az All star meccsen Kelet és Nyugat legjobbjai játszanak, méghozzá gálameccset. Itt nem szokás komolyan védekezni, engedik egymást kibontakozni a csapatok. Sérülést még véletlenül sem szeretnének okozni egymásnak, a triplákról, a szép paszokról, a bődületes zsákolásokról szól ez a találkozó minden évben.

A Bet365 350 pont körül vár, ami nem egy pici mennyiség. Viszont aki követi az NBA-t, az tudja, hogy mióta megnőtt a triplák száma, ráadásul egyre több a jó tripladobó, így 250-260 pontos meccsek simán előfordulnakakkor is, amikor tétre megy. Na, itt az All Star meccsen a legjobbak lesznek pályán, és még védekezés sincs!

Az előző gálán Nyugat nyert, méghozzá 196-173 arányban. Született 369 pont, márpedig ha elmúlt 4-5 év tendenciáját nézzük, évtől-évre nő a pontok száma. Szóval ne lepődjünk meg majd esetleg azon sem, ha mondjuk nyugat eléri a 200 pontot, mert ilyen dobókkal, mint pl. a GSW triója, Durant, Thompson és Curry, kegyetlenül ütemben eshetnek befelé a hármasok. Nincs védekezés a palánkok alatt sem, mindenki kedvére ziccerezhet, Jordan és Davis zsákolhat, szóval jó kis buli lesz ez! A mi tippünk, hogy minimum 350 pont születik az idei gálán is!

Címkék: sportfogadás, tipp,