Sportfogadás tippek: Portugália - Mexikó

2017-07-02
A Konföderációs Kupa bronzmeccsén Portugália és Mexikó találkozik egymással. A csoportkörben egy egész jó meccsen 2-2-őt játszottak a felek, reméljük, hogy most sem adják alább négy gólnál.

Portugália - Mexikó

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.57

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: vasárnap, 14:00

 

Pontosan két hete volt a Portugália-Mexikó meccs első felvonása. akkor még nem tudtuk, hogy lesz második is. A csoportmeccsen a luzitánok 2-1-re vezettek, ám a hajrában Mexikó Moreno révén egyenlített, és 2-2 lett a vége. Elég jó kis meccs volt, az első 15-20 percet leszámítva

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Változás a 2-2-es csoportmeccshez képest biztosan lesz, hisz a Portugáloknál, hisz Ronaldo ezen a meccsen már nem lép pályára. Gólt az első meccsen sem lőtt, ám mezőnyben azért sokat hozzátett a portugálok játékához. Persze jól tudjuk, hogy a Ronaldo nélküli portugál válogatott sem gyenge, hisz az Eb döntőt a legnagyobb sztár nélkül sikerült behúzni tavaly, amikor CR7 rögtön a meccs elején sérülés miatt kiszállt.

A bronzmeccseket szokták úgy jellemezni, hogy csalódott csapatok csatája, de ez 'csak' a Konföderációs Kupa. A 3. helyért menő csatákban pedig sokkal többet kockáztatnak a csapatok, mint a finálékban. Úgy vannak vele, hogy ok, ha már nem jutottunk fináléba, adjunk bele mindent, hátha a bronz összejön. viszont bronzmeccset bukni nem annyira rossz, mint a döntőben elvérezni. Persze kikapni sosem jó, de a bronzcsaták sokkal nyíltabbak, és ez sportágtól független.

Egyébként mindkét együttes játssza a focit, és amit a mexikói együttes előző meccsén is írtunk, még mindig igaz: Javier Hernandezék itt a tornán még minden meccsen kaptak és lőttek is gólt. Mexikó mind a négy meccsén 2.5 fölé kúszott a gólok száma, szóval reméljük, hogy ezen jó szokásukon már a mai meccsen sem változtatnak.

Tipp: 2-3

Címkék: sportfogadás, tipp,