Sportfogadás tippek: Vincent v. d. Voort - Raymond van Barneveld

2017-12-27
Karácsony után a darts vb-n is folytatódnak a küzdelmek. A szerdai napon az esti programban játszik egymással a két holland, Barneveld és van der Voort, ahol valószínűleg röpködnek majd a 180-as dobások.

Vincent v. d. Voort - Raymond van Barneveld

Online sportfogadás tipp: 180-as dobások száma 12.5 felett

Bwin odds: 1.83

Kezdés: szerda, 21:30

 

Este két holland játékos áll a tábla elé, és amilyen formában vannak Barneyék, könnyen lehet ez a vb egyik legjobb meccse. Van der Voort is remek formában van, Chisnallt az első körben 3-0-ra verte, aztán a második fordulóban Beaton sem nyert ellene szettet, pedig 94 fölötti átlagot hozott.

Barney North ellen kezdett egy laza 3-0-al, aztán Kyle Anderson ellen ugyan bukott egy szettet, de 4-1-re nyerni tudott, és igazából ott sem izzadt meg. Ráadásul Anderson is igen magas szinten játszott, szóval ott bőven benne volt, hogy Barney egy-két szettet elveszít, ahogy egyet el is veszített.

Egyébként aki itt továbbjut, az van Gerwen ellen játszik majd a legjobb nyolc között, szóval ezen az ágon igen nagy a holland dominancia.

A Barney-van der Voort meccs esélyese az előbbi, győzelme 1.35-ös odds körül fizet. Mi viszont nem győztesre tippelünk, hanem arra, hogy itt rengeteg 180-as dobás lesz. Egyrészt mindkét játékos nagyon jó formában van, másrészt nem valószínű, hogy itt a vesztes nullára kap ki, és nem húz be egy, de inkább két szettet. Ráadásul a szettek sem lesznek rövidek valószínűleg, itt azért ritkábban fogják break-elni egymást, hisz tényleg nagyon stabil játékot hoz most mindkettő.

Van der Voortmak két sima meccse volt, mégis 13 darab 180-as dobása volt már. Barney szintén 30 leget játszott le, és 10 darab 180-at hozott össze. Viszont 140-ből ő dobta a legtöbbet, Anderson ellen is sokszor előfordult, hogy a két triplában lévő nyila 'ledobta' a harmadikat a szimpla 20-as mezőbe. Rendkívül stabil Barneveld, de honfitársa is nagyon magabiztosnak tűnik. A mi tippünk, hogy ketten együtt minimum 14 180-as dobást összehoznak ezen az esti összecsapáson.

Címkék: sportfogadás, tipp,