Sportfogadás tippek: New York City FC - Atlanta United

2017-05-07
Az MLS-újonc Atlanta először találkozik a New York City együttesével. A hazai együttesben több hiányzó is lesz, így még az is benne van a pakliban, hogy a két együttes első találkozóját az Atalnta nyeri.

New York City FC - Atlanta United

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.52

Tippmix odds: 1.45

Kezdés: vasárnap 22:00

 

Az MLS-ben egész korrekt időpontban rendezik a New York City - Atlanta United meccset. Ennek örülhetünk, hisz két olyan együttes találkozója lesz, amely játssza a focit. A New York 5., míg az újonc Atlanta 7. Keleten, de az is igaz, hogy a MLS-ben nem most kell formában lenni.

A P. Vieira irányította City az előző idényben játszott egy-két egészen vad meccset, ahol egymást érték a gólok. Idén sokkal visszafogottabb, konszolidáltabb a játék, ám legutóbb a Columbus ellen játszott 3-2-es győzelem már hasonlított az idényben látott New Yorkra, amely sok gólt rúgott, és sokat is kapott.

Az újonc Atlanta Tata Martino irányításával vágott neki első MLS-szezonjának. Egyelőre a 7. helyen áll a csapat, de nagyon jó esély van rá, hogy a legjobb hatba beférjen, és play off résztvevő legyen. Fiatal, agilis, sikerre éhes együttes a United, szóval nehéz ellenfél. Mint az ennyire fiatal átlag-életkorú együttesek általában, úgy az ATL U. teljesítménye is hullámzó. Jó példa legutóbbi két bajnokijuk, hisz pl. az RSL ellen idegenben sikerült nyerni 3-1-re, aztán otthon sikerült meccset veszíteni a DC United ellen ugyanilyen arányban.

A City és a United is őszinte focit játszik, ezért bízunk benne, hogy egymás ellen egy élvezhető, és főleg góldús meccset prezentálnak majd. Az MLS-ben még nem találkozott a két együttes, reméljük, hogy sokáig emlékezetes találkozót vív majd a két együttes.

Várható kezdőcsapatok:

NYCFC (4-3-3):Sean Johnson — Ben Sweat, Alexander Callens, Maxime Chanot, Ethan White — Maxi Moralez, Alex Ring, Yangel Herrera — Rodney Wallace, David Villa, Jack Harrison

ATL (4-2-3-1)Alec Kann – Greg Garza, Leandro Gonzalez Pirez, Michael Parkhurst, Tyrone Mears – Carlos Carmona, Chris McCann [vagy Larentowicz] – Miguel Almiron, Julian Gressel, Hector Villalba – Kenwyne Jones

Hazai oldalon Matarrita és Shelton hiányzik, de elvileg Pirlo sem kezd. Sőt egyes források szerint Villa sem teljesen egészséges, de azért valakinek játszania is kell. A vendégeknél Josef Martinez, Jacob Peterson és Asad hagyja ki a meccset.

Címkék: sportfogadás, tipp,