Sportfogadás tippek: Tour de France - 8. szakasz

2017-07-08
Az 5. szakaszon is Quintana ellen fogadtunk a Tour-on, be is jött. Jó szokáson ne változtass az elvünk, megint Nairo ellen teszünk.

Tour de France - 8. szakasz

Online sportfogadás tipp: Porte jobb lesz, mint Quintana

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 12:15, és a verseny alatt élőben is fogadható

 

Az 5. szakaszon Quintanát még Aruval tették párba a bet365-nél, ami nem volt jó ötlet a fogadóiroda részéről. Aru sokkal robbanékonyabb versenyző, oda is pörkölt rendesen az 5. etapon, hisz nem csak Quintanát, de az egész mezőnyt megverte, és szakaszt nyert. Azzal a támadással tudatosította a többiekben, amit valószínűleg sejtettek amúgy is: a fiatal olasszal számolni kell. Aru összetettben a 2. Aru, jó esélye van, hogy dobogós lesz a Tour-on összetettben idén.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Nagyjából be is lehetne másolni azt, amit az 5. etapon írtunk. Quintana a hosszú meredek hegyeket szereti, ma viszont megint egy rövidebb, kevésbé meredek hegy vár a mezőny végére, ráadásul a csúcs után még 12 km vár a riderekre.

A tippünk, hogy ezúttal nem Aru, hanem Porte lesz az, aki Quintana előtt ér célba. Froome és Porte tűnik a legerősebbnek Aru mellett, Contador és Quintana viszont az 5. etapon sem mutatott erőt. Ez a mai szakasz-végi első kategóriás emelkedő inkább fekszik Porte-nak, mint Nairónak. Ráadásul Porte jobb tempómenő, az egyik legjobb időfutam-menő az összetett esélyesek közül. Ha pl. ő és Froome 10-12 másodperc hátrányt adna Nairónak a csúcsig, a hátra lévő 12 km-en a csúcstól ezt a 12 másodpercet akár 30-ra is növelhetnék Quintanával szemben, akinek nem nagyon maradna segítője, pláne ha a Sky megint őrült tempót diktál, vagy Aru ismét támad, és szétszakad az élmezőny.

Quintana az 5. etapon sem tűnt erősnek, Porte, Froome és Aru vélhetően ma is megpróbálja leszakítani a kolumbiai versenyzőt, ami vélhetően sikerül is.

Címkék: sportfogadás, tipp,