Sportfogadás tippek: Getafe - Celta Vigo

2018-02-19
A Getafe az a csapat, amely minden ellenfelének játékát képes elrontani. Hétfőn a Celta Vigo lesz soron.

Getafe - Celta Vigo

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Unibet odds: 1.80

Kezdés: hétfő, 21:00

 

A LaLiga mezőnyének két középcsapata feszül egymásnak hétfő este. A Celta a 10. helyen áll, a Getafe pedig épp ellenfele mögött a 11. pozíciót foglalja el. A kiesés réme egyik csapatot sem fenyegeti, de azért hosszú még a szezon, szóval oda kell figyelni.

A Getafe az a csapat, amely ugyanúgy képes ikszelni a Barcával és a Real Madriddal, mint a kiesőjelöltekkel. Érdekes kis csapat, mert nem feltétlenül érezzük azt, látva a meccseket, hogy a madridiak csak a rombolásra jók, de az a sok remi nem lehet véletlen.

Kegyetlenül stabil együttes, feltörni szinte lehetetlen. Összesen 21 gólt kapott, ennél kevesebbet csak a Barcelona és az Atletico! Guaitaék az utolsó két fellépésükön nem kaptak gólt, a Leganés elleni meccs mellett a Barcelona ellenit is lehozták kapott gól nélkül. Igaz, ami igaz, sem a Leganés, sem a Barca ellen nem találtak be, de ha meccsenként leesik egy pont, azzal benn lehet maradni.

A madridi együttes stabilitását jellemzi, hogy ez a csapat az utolsó 5 hazai találkozóján nem kapott gólt. De a Barcelona elleni találkozót a Camp Nouban játszotta, az pedig sokat mond, hogy ott sem kapott gólt Vicente Guaita.

A Celta épp a madridi csapat ellentéte, nyílt és őszinte futballt játszik, sokkal nézhetőbbek ennek az együttesnek a találkozói. Igen ám, de ez mit sem ér, ha a Getafe az ellenfél. Ez az együttes játssza legjobban a semmit, de olyan szinten tudja ezt, hogy az már maga a művészet.

Az előző idényben a Celta és a Getafe találkozóin összesen 1 gól esett. Idén ősszel 1-1-es döntetlent hoztak össze, szóval az utolsó három bajnokijuk összesen hozott három gólt. Ezek után nem csoda, hogy most is 'under' felé indulunk. A 2.5 gól alatt opció az unibeten 1.80-as szorzóval van kinn, hát elég barátinak tűnik, ismerve a Getafe filozófiáját. Nem kap gólt, és nem is nagyon lő. Molináék az utolsó bajnokin összesen két kaput eltaláló lövést produkáltak, ez is azt jelzi, hogy inkább a biztos egy pont, mint a bizonytalan három a jelszó.

Címkék: sportfogadás, tipp,