Sportfogadás tippek: Malaga - Levante

2017-12-01
Az aktuális péntek esti meccsen a Malaga és a Levante csapatai találkoznak. Első blikkre nem tűnik gólgazdag összecsapásnak, sőt másodikra sem.

Malaga - Levante

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól alatt

Bet365 odds: 1.75

Kezdés: péntek, 21:00

 

A Malaga és a Levante esetében két alsóházi csapatról van szó, mindkettő a tabella alsó felében található. A házigazda Malaga nagyon cudarul kezdte a szezont, aztán mostanában megverte a Celtát és a Deport, ígéretes meccset játszott a Real Madrid ellen is, szóval életjeleket mutat. Ettől függetlenül a 13 meccsen szerzett 11 gól elég gyér teljesítmény.

A Levante sem szórja a gólokat, 13 bajnokin összesen 14-et jegyzett. Igen ám, de az idegenbeli teljesítmény nem épp kirakatba való. Az 1-3-1-es mérleg még hagyján, de az öt szerzett gól azért elég kevésnek tűnik.

Mindkét együttesre jellemző, hogy inkább a biztos egy pontra megy, mint a bizonytalan háromra. Főleg igaz ez az idegenben focizó Levantére. Ennek a valenciai csapatnak nagyjából mindegy, hogy a Real Madrid vagy az Alavés az ellenfél, ha egy pont lecsorog idegenben, az már siker. Aztán persze néha előfordul, hogy sikerül megszerezni mindhárom pontot, na az az igazi ajándék, de a cél a biztos egy pont.

Függetlenül attól, hogy most épp a Levante van előrébb a tabellán, ez két azonos képességű együttes. Az útjuk is hasonló, november 19-én mindketten nyertek, aztán a következő fordulóban a Malaga a Real Madrid ellen, a Levante az Atletico Madrid ellen szenvedett vereséget. Aztán jött a hétközi kupameccs mindkét együttesnek, ahol a Malaga és a Levante is 1-1-et játszott másodosztályú ellenfelével.

Nagyon iksz-szagú meccs ez, bár valószínűleg a Malaga otthon nyerni szeretne, közel sem biztos, hogy sikerülni fog. A Levante filozófiájának visszaigazolása, hogy 5 idegenbeli meccséből hármat is döntetlenre hozott, és anno még a Bernabeuban is elérte az áhított remit.

A tippünk tehát az, hogy a Malaga-Levante meccsen 2.5-nél kevesebb gól születik majd péntek este.

Címkék: sportfogadás, tipp,