Sportfogadás tippek: Denver Nuggets - Golden State Warriors

2018-01-08
Az NBA-ben a Golden State és a Denver ha találkozik, rendre mindkét csapat 100 pont fölé jut. Néha előfordul kivétel, de ez a két együttes szó szerint játssza a kosárlabdát.

Denver Nuggets - Golden State Warriors /NBA/

Kezdés: kedd, 04:30

Tipp: Denver +10.5 pont

Unibet odds: 1.91

 

A Golden State Warriors, a címvédő 2018-ban sem lazít. Curryék vezetik a Nyugati Konferenciát, pár napja a legnagyobb rivális Houstont is 124-114 arányban legyőzték. Egyébként a 2018-as naptári évben háromszor lépett pályára az oaklandi együttes, 120 dobott pont alatt még nem fejezett be meccset. Ugyanakkor bőven 100 fölött kapott is, szóval itt az alapszakaszban a GSW nem akar mást, csak túldobni ellenfelét.

Durant valószínűleg nem játszik, de Curry igen, ahogy a remek formában lévő Klay Thompson is, akinek most nagyon sül a keze. Nagyon egyben van a Warriors, és az is látszik, hogy az alapszakaszban nem igazán érdekli őket, ha az ellenfél is bőven 100 fölé jut, 10-ből 9-szer úgyis minden ellenfelet túldobnak. Ha pedig becsúszik egy-két zakó, igazából belefér.

A Denver Nuggets jelenleg hatodik nyugaton, szóval play off-ot érő helyen áll, és ha azt a 6. helyet tartani akarja, egy-két bravúrt nem árt még behúzni az idény ezen szakaszában is. Márpedig a Denver otthon kemény ellenfél, kétszer annyi győzelme van Pepsi Centerben, mint idegenben.

Jó kis párosítás ez, legutóbbi négy találkozójukon időben visszafelé 257, 226, 242, és 235 pont született. Egyik csapatnak sem a védekezés az erénye, mindketten szeretnek 'futni', gyors támadásokat vezetni, így valószínűleg most sem látunk majd pontszegény összecsapást.

(A fogadóirodák egyelőre még nem kínálnak szorzókat az under/over piacokat illetően, de nagyjából 220 pontra lövik majd be a meccset, és akkor egy overt meg lehet próbálni. Amint lesznek oddsok, frissítjük a cikket)

*Közben olyan híreket olvasni, hogy a golden State együtteséből Durant mellett Curry, Igoudala, Livingston és Green is hiányozhat, így pedig sokkal jobb tippnek tűnik az 'over'-nél a Denver +10.5 pont hendi 1.91-ért. A Denver eleve jó otthon, és ha Curryék valóban nem játszanak, a Denver akár hendikep nélkül is nyerhet otthon.

Címkék: sportfogadás, tipp,