Sportfogadás tippek: Csehország - Németország

2017-09-01
Folytatódnak a vb-selejtezők, a hat kör után hibátlan Németország pénteken Csehországban vendégeskedik.

Csehország - Németország

Online Sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

TippmixPro odds: 1.70

Kezdés: péntek, 20:45

 

A C-jelű hatosban természetesen Németország áll az élen, hat meccséből hatot megnyert. Meglepetésre Észak-Írország bitorolja a második, még pótselejtezőt érő pozíciót. Csehország csak harmadik, ráadásul, ha ma nyer, akkor sem tudja beelőzni az észak-ír csapatot, hisz e két válogatott között 4 pont a különbség. Vélhetően a csehek és az észak-írek harcolnak majd a pótselejtezős pozícióért, de még az azeri válogatottat sem írhatjuk le teljesen.

Szóval a csehek a hibátlan Németországot fogadják, és legrosszabb esetben egy döntetlen el szeretnének érni. De még a remi is kevés lehet, hisz az észak-írek San Marino ellen játszanak, és sanszos, hogy ott be is gyűjtik a 3 pontot. Csehország ott rontott, hogy első két hazai pályás 0-0-ra adta. Az észak-írek és az azeriek ellen is 0-0-t játszott Csehország, aztán Norvégiát már 2-1-re megverte, életben tartva a továbbjutási esélyeket.

A németek otthon és idegenben is hibátlanok. Norvégiát 3-0-ra, San Marinót 8-0-ra, Azerbajdzsánt 4-1-re verték Kroosék. Elvileg még egy botlás is beleférne a Nationalelf számára, de a németek nem szoktak csak úgy direkt kikapni. Most is nyerni szeretnének, és minél hamarabb bebiztosítani a csoportelsőséget.

Németországban Csehország 3-0-ra kapott ki. Sima meccs volt, Müllerék lefocizták Kaderabekéket. Hogy a visszavágó sima lesz-e, arra mérget nem vennénk. A cseheknek most már kockáztatni kell, és bravúrt végrehajtani. Viszont a német foci erejét bizonyítja, hogy nyáron a Konföderációs Kupát egy 'B' válogatott is megnyerte.  Itt most a legjobbak játszanak, és a német válogatottra jellemző, hogy a Nationalelfben azok is jól játszanak, akik a klubcsapatban nem mutatnak bomba-formát. Gondoljunk csak a tavalyi Müllerre, aki a Bayernben képtelen volt gólt lőni, a válogatottban viszont rendre betalált. Ha a csehek felvállalnak egy bátor, őszinte focit, itt nem 3, de 5-6 gól is összejöhet. Mint a várható kezdők is mutatják, azért a cdeh együttesben több olyan spíler is pályára lép majd, akik a Bundesligában fociznak, ők alighanem extrán motiváltak lesznek. Jó meccs, sok gól várható.

Várható kezdőcsapatok:

Csehország: Vaclik - Kaderabek, Suchy, Kalas, Gebre Selassie - Darida, Soucek - Dockal, Husbauer, Krejci - Krmencik
Németország: ter Stegen - Kimmich, Rüdiger, Hummels, J. Hector - Goretzka, T. Kroos - T. Müller, Özil, Draxler - Ti. Werner
Címkék: sportfogadás, tipp,