Sportfogadás tippek: FC Barcelona - PSG

2017-03-06
A Barcelona kedden a PSG-t fogadja a Camp Nouban, ám a Párizsban összeszedett négy-gólos hátrányt nem lesz egyszerű ledolgozni. Persze, nem is lehetetlen

FC Barcelona - PSG

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: 1.45

Kezdés: szerda, 20:45

 

A feladat adott mindkét oldalon. A Barcának le kell dolgozni a négy-gólos hátrányt, a PSG-nek pedig ki kell húzni a Camp Nouban minél kevesebb kapott góllal.

A 4-0 az 4-0. Ettől függetlenül, ha ezt a viszavágót mondjuk 15-ször, vagy 20-szer lejátszanák, egy meccs valószínűleg lenne, ahol a Barca közé tudná tenni a 4-5 gólt. A katalánok jó formában vannak, hétvégén tényleg szórakozva verték meg a Celtát. Neymar és Messi csillogott, és nem tudni, hogy ennek a csillogásnak van-e köze ahhoz, hogy Luis Enrique idény végén távozik, de Messiék tényleg igazi örömföcit mutattak be.

A Barca hétközi meccsen 6-1-re verte a Gijónt, aztán szombaton 5-0-ra a Celtát. A PSG ellen mindkét eredmény jó lenne, csak a PSG azért más kategória. Ráadásul Emery csapata is toppon van. A Barca legyőzése után egy 0-0 még becsúszott bajnokin, de a Marseille-t már 5-1-re verte a PSG, és természetesen a Nancy-t is megverte.

Ezen a visszavágón  a PSG-n lesz a nyomás. A 0-4 után normális gondolkodású ember nem vár továbbjutást a Barcától, ugyanakkor a PSG-től mindenki azt vár. Szóval a nyomás nem Messiéken, hanem Draxleréken lesz. Aztán ki tudja, ha nagyon rágörcsöl a meccsre a Párizs, akár még pórul is járhat.

Az is jó kérdés, Emery bátran nekiküldi-e csapatát a Barcának a korai lőtt gól reményében, vagy egyből beáll a PSG védekezni, és kontrákkal próbálnak eljutni ter Stegen kapujáig. Mert azt tudjuk, a Barcának úgy kéne 4 gólt lőni, hogy egyet sem kap, és még akkor is csak hosszabbításra menti a párharcot. Ha a Barca gólt kap, akkor már hatot kell rúgni a továbbjutáshoz. Korai gólt persze a Barca is lőhet, és ha összejön, a PSG azért könnyen összezavarodhat. Mondjuk Emery biztosan mindenre felkészítette csapatát, és őt ismerve a PSG nem fog csak a védekezésre koncentrálni.

Túl közeli az 'élmény' az a 4-0, hogy a PSG-t leírjuk. Lehet, hogy kikap majd a Párizs, sőt nagyon valószínű, ám tuti lesz több ziccere a vendég együttesnek is. Ebből egy-kettőt Cavaniék gólra fognak váltani. Azt pedig elég nehéz elképzelni, hogy ez a jó formában lévő, felszabadult játékot produkáló Barcelona ne lőjön 2-3 gólt hazai pályán.

Címkék: sportfogadás, tipp,