Sportfogadás tippek: Kisvárda - FTC

2017-10-24
Délután 13:30-as kezdettel csap össze a Kisvárda és az FTC a Magyar Kupában. A Fradi az esélyes, de nem olyan sima ez, mint amilyennek tűnik.

Kisvárda - FTC

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 alatt

Tippmix/TippmixPro odds: 1.45

Kezdés: kedd: 13:30

 

A Kisvárda egyre közelebb az NBI-hez. Már az előző idények is úgy alakultak, hogy a Kisvárda feljuthatott volna, de különböző okok miatt maradt az NBII. Most viszont az MTK mögött magabiztosan második a Várda, és most egy picit belekóstolhat az NBI légkörébe, hisz az ország legnépszerűbb csapata érkezik vendégségbe.

Természetesen nagy az érdeklődés, mobil lelátókat is építettek, hogy minél többen lássák ezt a nem mindennapi meccset. Sajnos az idő olyan, amilyen, hétfőn esett az eső, kedden pedig kegyetlenül fúj a szél. A szél legalább szárítja a pályát, de a játéknak nem tesz majd jót.

A tippünk, hogy nem lesz gólgazdag meccs. Az FTC hétvégén derbit játszott az UTE ellen, amiben az egyetlen pozitívum a végeredmény volt. Böde fejese gólt ért, maga a meccs kín volt és szenvedés. Egyébként sem ez az FTC legjobb szezonja.

Ez a Fradinak egy meccs a sok közül, Várdán viszont a MECCS. A Ferencvárosnak utaznia is kellett, egészen az ország keleti csücskébe, és a derbi után nem biztos, hogy fejben és fizikálisan kész lesz a feladatra a zöld-fehér mezes együttes. Ráadásul ez a Várda nem egy gyenge csapat! Emlékezzünk csak vissza, a Fradi a Kisvárdától alacsonyabb osztályban szereplő Dunaharasztit is épphogy megverte egy hajrágóllal 2-1-re.

Doll mester valószínűleg fel is forgatja a kezdőt, szóval még az sem kizárt, hogy Kisvárda jelenti majd a megállót az FTC számára a Magyar Kupában. Szombaton még NBI-es meccs, kedden, kora délelőtt már meccs Kisvárdán. A mi tippünk, hogy ez nem lesz gálameccs. Eleve korai időpont, és rossz az idő. A magyar mezőnyben optimális időben sem mindig megy oda a passz, ahová szánják, hát még ilyen brutális szélben...  Egyébként, hogy az FTC-re milyen feladat vár jól jelzi, hogy a Várda utolsó 4 NBII-es meccsén nem kapott gólt.

A mi tippünk, hogy a gólok száma 3.5 alatt marad (1.45).

Címkék: sportfogadás, tipp,