Sportfogadás tippek: Újpest -Videoton

2017-10-25
Az Újpest-Videoton bajnoki csak szombaton kerül megrendezésre, de érdemes már most körülszimatolni ezt a mérkőzést.

Újpest - Videoton

Online sportfogadás tipp: Videoton győzelem

Tippmix/Tippmixpro odds: 2.10

Kezdés: szombat, 15:30

 

Az NBI elmúlt fordulójában, szám szerint a 13. körben az UTE az FTC-vel játszott egy eléggé ótvar derbit. Maga a meccs kritikán aluli volt, gól egy darab született, amit Böde fejjel szerzett egy beadás követően, és az a dugó elég is volt a három pont megszerzéséhez. Varga nélkül az FTC súlytalan volt, az UTE meg úgy echte súlytalan. Helyzete sem volt a lila-fehér-mezes együttesnek, hiába küzdött becsülettel az UTE, ezzel a focival nem lehet komolyabb eredményt elérni már egy önmaga alatt lévő FTC ellen sem.

Az UTE otthon az utolsó négy meccséből egyet sem nyert meg, összesen hatszor játszott otthon, 1-4-1 a mérleg. A Vidinek viszont 4-1-1 az idegenbeli mérlege, ami mindjárt jobban néz ki. A fehérváriak csak idegenben lőttek 14 gólt, az UTE összesen szerzett 16 gólt a bajnokságban.

A Vidi ráadásul nyert az előző fordulóban, a Puskás ellen sikerült begyűjteni a pontokat két hajrában szerzett gólnak köszönhetően.

Az Újpest sokat gyengült, azért nemrég itt játszott még Heris vagy az a Bardhi, aki a Levantében rugdossa a gólokat, vagy épp Nego és Suljic, akik már épp a Videoton keretét erősítik. A Vidi kerete annyira bő, hogy a Puskás ellen például Scepovic, Nego vagy Suljic csak a padra fért oda.  Simán lehet, hogy a két ex-újpesti és Scepovic is kezdő lesz majd az UTE ellen hétvégén.

Lehet, hogy a Honvéd a bajnoki címvédő, lehet, hogy az FTC sokak kedvence, de jelenleg az ország legjobb csapata a Videoton. Nemzetközi porondon is a Vidi az egyetlen csapatunk, amely a legtovább jut mostanában.

A fehérvári együttesnek egyébként szokott menni a foci az UTE ellen. A legutóbbi 5 egymás elleni bajnokiból 4-et a Vidi nyert, ezen az 5 meccsen 17 gólt szerzett, 3.4-et átlagban! Elnézve az Újpest FTC elleni fociját, az a Vidi ellen nagyon kevés lesz. A Vidi most 2.10-ért játszható, szombatra ez az odds akár 1.80-ra is eshet. Sőt az lenne a fura, ha nem így történne...

Címkék: sportfogadás, tipp,